El TNC obre aquest juliol les seves portes al Cruïlla i al Grec

El TNC obre les seves portes al Cruïlla i al Grec 
Aquest mes de juliol, el Teatre Nacional de Catalunya acull concerts i espectacles dels festivals Cruïlla XXS i Grec amb una oferta que inclou tant música eclèctica com teatre de recerca escènica.Des del divendres 3 fins al divendres  24 de juliol, els jardins del TNC seran  l’escenari  de  13 actuacions musicals per a 400 persones sota el paraigües del Cruïlla XXS. Per tal de complir amb les normes de seguretat sanitàries vigents, tots els concerts començaran a les 21 h i l’arribada del públic serà, com a mínim, una hora abans de l’inici de l’espectacle.El primer artista convidat serà Roger Mas (divendres, 3) i, seguidament, actuaran cantants i grups tan diversos com Paula Valls (dissabte, 4); Glaucs (diumenge, 5); Monique Makon & The Original Jazz Roquestra (dilluns, 6); Max Richter (dijous, 9 i divendres, 10); 80’s Symphonic (dissabte, 11); Cris Juanico (diumenge, 12); Dorantes (dijous, 16); Èric Vinaixa (divendres, 17); Quico Pi de la Serra (dissabte, 18); Pau Riba (diumenge, 19); Albert Guinovart (dijous, 23); i Gerard Quintana (divendres, 24).Del Grec Festival de Barcelona, el TNC acollirà dos espectacles. El primer, que ja té les entrades  exhaurides, és La melancolía del turista, d’Oligor i Microscopia, i es representarà a la Sala Tallers del 7 al 12 de juliol. Un delicat teatre-cinema on les coses apareixen i desapareixen enmig de petits  esclats de llum. 

A continuació tindrem  El  sexe  dels  fongs,  de  Silvia  Delagneau, a la Sala Petita, del 15 al 24 de juliol. Una instal·lació pensada per ser vista per un únic espectador o  espectadora, a càrrec d’aquesta autora i escenògrafa de prestigi, premi Ciutat de Barcelona de Teatre el 2019.  
 IMPORTANT: Les mesures de seguretat extraordinàries inclouen l’ús obligatori de mascareta. Hi haurà gel hidroalcohòlic als accessos. Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat (2 metres).  L’entrada  i la sortida  s’han  de  fer de manera ordenada i seguint  les  indicacions  del  personal d’acomodació. Consulta aquí totes les indicacions.#lanostraforçaéslacultura
Us hi esperem!