La Fàbrica Moritz Barcelona estrena nova carta cervesera i servei Delivery i Take Away

La Fàbrica Moritz Barcelona estrena nova carta cervesera i servei Delivery i Take Away

  • La nova proposta ja es pot gaudir a la Fàbrica Moritz Barcelona o a casa gràcies als nous serveis Delivery i Take Away
  • Les cerveses fresques, no pasteuritzades també estaran disponibles en aquest nou servei
  • El servei Delivery està disponible a través de dos operadors: Deliveroo y  Glovo

Barcelona, 2 de juliol de 2020. La cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona estrena una carta totalment renovada en la qual la cervesa té paper important. Disponible a la Fàbrica Moritz Barcelona des de la seva reobertura el 25 de maig, després de superar la Fase 2 a Barcelona, ​​la primera cervesa de Barcelona estrena també els serveis Delivery i Take Away amb una selecció dels plats d’aquesta nova carta i les cerveses fresques disponibles fins ara exclusivament a la Fàbrica Moritz Barcelona i a la Moritz Store.

La nova oferta gastronòmica està dissenyada pel reconegut xef català Jordi Vilà, estrella Michelin i director gastronòmic de Moritz. A més de ser la beguda perfecta per acompanyar nombrosos plats en maridatge, la cervesa també és un excel·lent ingredient per cuinar.

El nou concepte gastronòmic que proposa Vilà gira al voltant d’aquesta idea. «Hem volgut que la cervesa, més enllà del maridatge, sigui la protagonista absoluta de la nostra oferta gastronòmica; proposem diferents maneres de gaudir de les seves varietats posant en relleu la seva versatilitat i reivindicant,                   una vegada més, la importància d’aquesta beguda en el món de la gastronomia, tant dins com fora del plat «, explica Vilà.

Proposta gastronòmica. Els plats estrella.

La nova carta permet a Moritz posar més èmfasi en les diferents varietats de cervesa que fa i poder introduir-les en l’elaboració dels diferents plats. En aquest sentit, el Picantó a la Moritz cuinat al forn segueix sent el plat estrella, el clàssic Picantó cuinat sobre una llauna de Moritz Original i acompanyat de patates fregides.

Una altra novetat de la carta són els plats XXL, plats molt grans pensats per a ser compartits, com a mínim, entre dues persones. Per exemple, la carta té el costellam de porc rostit amb alls, romaní i farigola, regat amb Moritz Negra i La Gran Botifarra amb xucrut i patates Pfaffenhofen gratinades a el forn de llenya amb una carbonara de Moritz Epidor i bacó.

I per tancar amb un refrescant i bon gust de boca, la carta continua amb la seva aposta per la cervesa; amb Moritz Negra – cervesa icònica de la casa – s’elabora un deliciós carrot cake amb frosting de crema de formatge que deixa un toc amarg amb connotacions de cervesa.

Delivery & Take Away

La primera cervesa de Barcelona, ​​compta amb dos operadors per fer arribar els seus plats i cerveses fresques a través del seu acabat d’estrenar servei de Delivery: Glovo i Deliveroo.

A més, s’ha activat un servei telefònic que permet realitzar la comanda per recollir a la mateixa Fàbrica Moritz Barcelona. Telèfon habilitat: 93 825 32 32.