EL TR3SC REUNEIX A TOT EL SECTOR CULTURAL CATALÀ PER CELEBRAR ELS SEU 10è ANIVERSARI (30 de maig)

 

EL TR3SC REUNEIX A TOT EL SECTOR CULTURAL CATALÀ PER CELEBRAR ELS SEU 10è ANIVERSARI
147542_fcb6-11e5-b40a-0050569a455d_10anys

 
 
 
 

L’acte comptarà amb la presència de Santi Vila, conseller de cultura de la Generalitat, així com dels principals representants i professionals de l’àmbit cultural

Es presentarà una exposició retrospectiva de fotografia i un audiovisual dels darrers 10 anys de l’activitat cultural del Club

En una dècada, el Club ha venut 1,8 milions d’entrades i fins a 140.000 persones han gaudit dels seus avantatges
 

 
 
 

Dia: Dilluns, 30 de maig
Hora: Obertura de portes: 20.30 h
Inici de l’acte: 20.50 h

Lloc: Antiga Fàbrica Estrella Damm (C/Rosselló, 515. Barcelona)

 
 
 

 
 
 
 

Divendres, 27 de maig.- El Club de Cultura TR3SC conclou el proper dilluns 30 de maig les celebracions del seu 10è aniversari amb un acte institucional a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, que reunirà la flor i nata del sector cultural català i posarà en valor la tasca duta a terme pel Club durant aquesta dècada d’existència.

De fet, durant aquests darrers 10 anys, el TR3SC ha venut 1,8 milions d’entrades, organitzat 4.500 activitats exclusives per als seus socis i presentat 1.400 preestrenes cinematogràfiques. 70.000 persones han utilitzat el carnet TR3SC i fins a 140.000 persones han gaudit dels seus avantatges. Actualment, 8,4 és la mitjana d’entrades a l’any que consumeix un soci del TR3SC.

L’acte, presidit pel director del TR3SC, Miquel Curanta, comptarà també amb els parlaments del president del Consell d’Administració del Club, Miquel Àngel Oliva, i del conseller de Cultura, Santi Vila. Una cita que reunirà igualment representants i professionals de les principals institucions del sector cultural, com l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat, el MACBA, el Liceu, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), La Seca Espai Brossa, l’Arts Santa Mònica, entre molts d’altres.

Durant l’acte, també es presentarà una exposició retrospectiva del TR3SC de fotografia i una peça audiovisual amb imatges d’arxiu de la seva dècada d’activitat cultural. Així, la Sala de Bàscules acollirà la mostra, organitzada exclusivament per aquell dia. L’exposició i l’audiovisual recullen imatges d’aquests darrers 10 anys: del programa de televisió i de ràdio del Club, de les activitats exclusives ofertes pel TR3SC (Vis à vis, Més que música, etc.), dels concerts d’aniversaris passats, espots singulars, etc. Un compendi de records dels 10 anys de presència del club en l’univers cultural català. Després de la visita a l’exposició, s’oferirà un refrigeri als assistents. 

Aquest acte s’afegeix a d’altres ja organitzats durant els mesos passats per festejar l’aniversari del TR3SC, com van ser La Festa del Llibre (el passat 20 d’abril) i el Concert d’Aniversari (11 de maig), que va exhaurir entrades a ritme de jazz. El TR3SC ha aprofitat també la fita festiva per reinventar-se, dotar-se d’un nou portal web i adquirir noves funcionalitats socials, que el fan únic

 
Sobre els 10 anys del TR3SC
 
Creat el 23 d’abril de 2006, el TR3SC és un projecte cultural únic a tot Europa impulsat pel Departament de Cultura, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Promoteatre, que ha evolucionat fins a incorporar organitzacions destacades del sector cultural com Focus, Bitò Produccions, Abacus, El Periódico, Planeta, la Federació Llull i Time Out. Constituït com a Club de Cultura, el TR3SC ha ofert als seus socis durant 10 anys continguts i promocions de totes les disciplines culturals i artístiques d’arreu del territori català.