Els creadors de la banda sonora de l’aclamada sèrie Stranger Thingsseran a L’Auditori els propers divendres 1 i dissabte 2 de juny

L’Auditori es converteix en nova seu del festival Primavera Sound i acull dos passis de la banda sonora de Stranger Things
Els creadors de la banda sonora de l’aclamada sèrie Stranger Thingsseran a L’Auditori els propers divendres 1 i dissabte 2 de juny

El grup d’Austin S U R V I V E ha guanyat un Emmy per la banda sonora de la primera temporada de la sèrie

Aquest any el Primavera Sound suma un nou espai interior a la seva programació.L’Auditori es converteix en una nova seu del festival i acollirà dos concerts de la banda sonora de l’aclamada sèrie Stranger Things el divendres 1 i el dissabte 2 de juny.Què seria d’una pel·lícula de terror sense la seva banda sonora?
La música de les sèries i pel·lícules a vegades és tant o més important que el guió. Ens situa, ens apel·la i ens fa estar alerta. La mítica escena de la dutxa de Psicosi no seria el mateix sense la tensa banda sonora que l’acompanya.

Per això, hem volgut fer un homenatge a la música d’una de les sèries del moment:Stranger Things. Aquesta sèrie intrigant i amb reminiscències vuitanteres ha seduit el gran públic d’arreu del món i ara ens arriba a L’Auditori de la mà de Kyle Dixon i Michael Stein (S U R V I V E), creadors de la banda sonora i guanyadors d’un Emmyper la BSO de la primera temporada.

S U R V I V E es caracteritza per l’ús de sintetitzadors en homenatge als artistes i compositors de cinema dels anys 80 com Jean-Michel Jarre, Tangerine Dream, Goblin o John Carpenter. Una partitura carregada d’atmòsferes inquietants i el punt just de nostàlgia.
L’horari d’aquests dos concerts serà previ a l’obertura de portes del festival al Parc del Fòrum i només s’hi podrà accedir a través de la mecànica habitual: amb l’abonament del Primavera Sound 2018 o amb la polsera del dia corresponent.

 

9ed175f1-4662-45fb-902f-b0bc512c0bd4

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Auditori i el Primavera Sound fan així un pas més en la seva col·laboració i van més enllà de les propostes incloses al cicle Sit Back on han actuat Jóhann Jóhannsson, Núria Graham i Odina (de la mà de El Segell del Primavera).