ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS (a partir del 22 de maig) Teatre Poliorama

jordi

ESPECTACLE BASAT EN EL BEST-SELLER DE JOHN GRAY I PROTAGONITZAT PER JORDI MARTINEZ ES VEURÀ AL TEATRE POLIORAMA A PARTIR DEL 22 DE MAIG

A partir del 22 de maig a l’escenari del Teatre Poliorama, l’actor Jordi Martinez (Kubala, Moreno i Manchón) es plantejarà si ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’.

L’espectacle basat en el llibre més venut de John Gray, està adaptat per Paco Mir (Tricicle) i dirigit per Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex).

Aquesta guia essencial per entendre a la parella està considerada com el un dels fenòmens més distingits de la cultura popular moderna. És el llibre més venut de la darrera dècada i el més popular sobre les relacions entre els dos sexes.

Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic però els seus codis de comportament , l´idioma (el que volen expressar amb les paraules) són diferents.

La incomunicació, la incomprensió i, el que és pitjor, la mal interpretació de les paraules o comportaments acaben apaguen les flames de la passió amorosa que en algun moment van considerar se inextingibles. El que proposa Gray és tant una guia per a la compressió, (descodificació) de les actituds i paraules del sexe contrari com una proposta que ajudi a minimitzar des d’una perspectiva positiva les conseqüències del desacord.
Les situacions que descriu Jordi Martínez, total i absolut oficiant d´aquest peculiar curs, evoca les diferències de funcionament de cada sexe en situacions quotidianes que tothom coneix, siguin de la generació que siguin. Gràcies a les seves explicacions es comprendrà finalment com fer de les diferències entre homes i dones, una font de complicitat i no de conflicte.

Ara arriba al TEATRE POLIORAMA de Barcelona l´adaptació teatral d´aquest llibre d´autoajuda, una obra igual d´instructiva i hilarant sobre les relacions entre marcians i venusianes…
ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS