VENIDOS A MENOS amb PABLO PUYOL i DAVID ORDINES arriba al TEATRE DEL RAVAL ( a partir del 9 de maig)

venidos

VENIDOS A MENOS amb PABLO PUYOL i DAVID ORDINES arriba al TEATRE DEL RAVAL

L’ESPECTACLE ES PODRÀ VEURE EN 8 ÚNIQUES FUNCIONS, ELS DIVENDRES I DISSABTES DE MAIG I JUNY.

Divendres 9 de maig serà la primera funció de l’espectacle musical escrit i protagonitzat per David Ordines i Pablo Puyol: VENIDOS A MENOS. Les següents funcions seran el 9, 16 i 17 de maig; 6, 7, 20 i 21 de juny de 2014.
VENIDOS A MENOS és un espectacle musical d’humor, on David Ordines i Pablo Puyol es riuen de tot, especialment d’ells mateixos. Parlen de les seves carreres professionals, les seves experiències, les seves pors i els seus somnis, acompanyats per una guitarra i un calaix flamenc. Totes les cançons tenen lletra i música original composada pels propis protagonistes de l’espectacle.

Pablo Puyol, ha estat el protagonista de la sèrie de TV “Un paso adelante”, “Los serrano” i actualment en “La que se avecina” a més d’altres pel·lícules, series i curts. Va ser membre del grup musical “Upa Dance”. Ha protagonitzat musicals en el nostre país com: Rent, Grease, Los 40 principales, Bella y Bestia i Poker de voces, entre altres.

David Ordinas , cantant i compositor ha compost diversos musicals infantils, així com bandes sonores de curts i altres projectes. Ha participat en musicals dins del nostre país com a Bella i Bèstia, Cats, Miserables, Esta noche no estoy para nadie i recentment Poker de voces. Edita el seu propis vídeos d’Humor en “Humor miserable”.
Tots dos artistes ens mostres la seva cara més còmica en un espectacle d’humor amb les cançons més enganxoses i descarades que mai hauràs escoltat.

VENIDOS A MENOS es va estrenar oficialment a la sala Joy Eslava de Madrid el 17 de març de 2013; i des de llavors no ha parat de representar-se per tot el país amb gran èxit, realitzant temporades prorrogades en el Teatre Alfil i en el Teatre La Strada de Madrid