«ELS PERA CONFITATS»: Joan Pera crea una websèrie per seguir fent riure al públic malgrat el confinament

– Amb el seu fill gran, Roger Pera, el reconegut mestre de la comèdia crea i protagonitza una websèrie en què mostren amb humor com passen el confinament en família per seguir fent riure el públic i animar la gent a quedar-se a casa per lluitar contra el COVID-19. 

– La sèrie «Els Pera confitats» es pot seguir des de les xarxes socials del Teatre Condal i un canal de Youtube propi.
El confinament per la crisi del COVID-19 va obligar a suspendre les funcions al Teatre Condal de la comèdia El pare de la núvia, que es representava amb èxit des de la seva estrena el mes d’octubre de 2019, però Joan Pera, s’ha proposat seguir fent riure el públic i oferir entreteniment i distracció en aquests dies de crisi creant una websèrie de petites càpsules audiovisuals, «Els pera confitats», que es pot seguir online a través de les xarxes socials del mateix Teatre Condal i d’un canal de Youtube. La sèrie és una creació de Joan Pera i el seu fill Roger Pera, que la coprotagonitza amb ell, com ja han fet en algun espectacle, però també compta amb la participació d’altres membres de la família, com la seva companya de vida, la Mery, amb la qual va celebrar les seves noces d’or el passat mes de novembre, o el seu fill Blai, responsable de l’edició dels capítols. «Els Pera confitats» fa humor mostrant com els Pera passen el confinament en família i amb gags a partir moments de la destacada trajectòria professional.de Joan Pera com l’inoblidable La extraña pareja que va protagonitzar amb Paco Moran al llarg de cinc temporades o el seu treball com a doblador de Woody Allen.

Joan Pera torna a mostrar que és un dels actors més estimats pel públic, ja sigui a dalt dels escenris com a Internet. L’emissió online de la comèdia El fantasma de Canterville, accesible des del web Teatreacasa creat per Focus per oferir continguts culturals online durant el confinament, suma  prop de 10.000 visualitzacions. Les gravacions  de TVE de La extraña pareja (1999) i Mamaaá (una altra de les exitoses produccions de Focus protagonitzades pel tànder format per Joan Pera i Paco Moran el 2004) acumulen cadascuna d’elles un total de 68.000 i 60.000 visualitzacions a la xarxa.
Enllaç a la websèrie