MORITZ obre les portes del seu bar virtual

Moritz obre les portes del seu bar virtual 

  • La marca de cervesa crea un bar virtual per oferir una experiència de marca en aquesta fase de confinament.
  • Moritz agrupa en un únic site accés a continguts musicals, cinematogràfics, cervesers i, a més, facilita l’accés a plataformes de videotrucada per compartir una cervesa entre amics mentre xerres i et veus les cares.
  • El «Bar Moritz» obre les seves portes avui dijous 2 d’abril a les 11:00h hores i no tancarà fins que finalitzi el confinament.
  • Com en qualsevol Bar, es podrà demanar cervesa a través dels distribuïdors de Moritz.

Barcelona, 02 d’abril de 2020. Tots enyorem poder anar a un bar a prendre una cervesa amb els amics, a escoltar aquella cançó que està sonant, a preguntar-li al barman quines cerveses té …  Queda un dia menys per fer-ho. Fins que no arribi aquest dia, ho podem fer al bar virtual Moritz.

Moritz, la primera cervesa de Barcelona des de 1856, obre el seu primer bar virtual per connectar als seus visitants amb els seus amics, familiars, companys de feina o amb qui vulguis i per facilitar-los l’accés a tot tipus de continguts.

Entrant a   Barvirtualmoritz.barcelona es podrà fer el mateix que en qualsevol Bar, però des de casa: parlar amb amics, llegir el Time Out In Barcelona, jugar als clàssics arcade, escoltar música, accedir a dues projeccions diàries del Festival de Sitges, als fashion documentaries del Moritz Feed Dog, amb xerrades i videoconferències online; a les últimes tendències en creativitat de l’Offf Barcelona, als music documentaries de l’IN-EDIT Film Festival, preguntar tot allò que es vulgui saber de cervesa al Mestre Cerveser de Moritz a través del Meet The Brewer i, com no podia ser d’una altra manera, demanar qualsevol de les seves cerveses, fins i tot la seva preferida.

Com funciona?

Cada element de Bar està vinculat a un tipus de contingut diferent:

Amb els altaveus s’accedeix a la llista de Spotify de Moritz, creada per a aquesta etapa de confinament. Amb el clàssic comandament a un web de videojocs online. Amb el sac de maltaes connecta directament amb el Mestre Cerveser de la fàbrica per preguntar-li el que es vulgui (no es pot preguntar si és a la fàbrica perquè, com tots, és a casa). Fins i tot a través de les ampollesde Moritz es pot obtenir informació dels seus productes.

Amb els tiradors de cervesa es connecta amb plataformes de connexió com Zoom oHouseParty, a través de les que s’omplirà aquest nou bar d’usuaris.

Els pòsters que decoren les parets donen accés al contingut co-creat amb els partners de la marca: Moritz Feed Dog, In-Edit, Festival OFFF i dos curts diaris amb el Festival de Cinema de Sitges. I amb la revista Time Out In accedeixes a tot el seu contingut editorial.

EL “BAR MORITZ” OBRE LES SEVES PORTES AVUI DIJOUS 2 D’ABRIL A LES 11.00 HORES I ESTARÀ OBERT FINS QUE ACABI EL CONFINAMENT