ELS PROPERS 18 I 19 DE NOVEMBRE PALO ALTO MARKET OFEREIX ALT DISSENY A PREUS AMABLES EN UNA EDICIÓ EXRAORDINARIA

aec2d2db-49ad-4b0a-b062-dfa72014269c

 

 

 

 

 

 

ELS PROPERS 18 I 19 DE NOVEMBRE PALO ALTO MARKET OFEREIX ALT DISSENY A PREUS AMABLES EN UNA EDICIÓ EXRAORDINARIA

Les firmes Camper, Medwins, NU#02 (Josep Abril, Miriam Ponsa, Txell Miras), Ika Editions, Berta Sumpsi, Ceramics, Mariscal y La Central, oferiran al públic de Palo Alto Market els millors dissenys a preus més assequibles. Una ocasió única d’avançar les compras nadalenques amb una oferta molt especial d’editores i creadors d’alta qualitat de moda, accesoris, producte, art, artesania i joieria contemporànea.

 

Edició especial: grans firmes a preus més assequibles
Palo Alto Market · High Design, Nice Price
DALE AL PLAY

 

La Design Gallery acollirà grans firmes  com Camper, empresa fundada el 1975 amb l’objectiu de respondre a la demanda de sabates amb un caràcter renovat. Els seus productes segueixen dissenyant-se i desenvolupant-se a Inca, Mallorca. 
Les peces atemporals de Medwins amb DNI 100% Mediterrani. La producció es fa a petites fàbriques i tallers del Mediterrani i els proveïdors de teixits i materials també són locals.

El color és el cor de tot producte amb el segell Zuzunaga. La seva inspiració és la natura, l’entorn construït, l’antropologia, l’experiència psicològica i el discurs social. El seu objectiu és casar el digital amb l’analògic i representar la síntesi del vell i el nou, el natural i l’artificial.

Els exquisits patrons de Josep AbrilTxell Miras i Miriam Ponsa també estaran presents amb el seu projecte NU#02.
El treball de Berta Sumpsi es basa en la joieria contemporània, un camp creatiu entre l’art, el disseny i la moda. Amb els objecte-joia que dissenya li agrada fer coexistir conceptes aparentment oposats i desafiar a l’espectador amb una estètica que combina seducció i rebuig.

Les col·leccions handmade a España d’Ika Editions estan basades en la senzillesa i la comoditat utilitzant materials naturals: llana, seda, lli, cotó.  L’objectiu és crear peces duradores i per això  fa ús d’una estètica atemporal amb materials d’alta qualitat.

L’univers creatiu i de llenguatge propi de Javier Mariscal també estarà present amb el seu mític tamboret Duplex, que s’ha convertit en una peça de col·leccionista, i una selecció de cartells i prints, peces úniques reflex de la seva prolífica i original trajectòria artística. 

L’artesania handmade estarà representada per cinc firmes de ceràmica d’exquisits acabats: Mari MasotAtelier BlauverdI&you CeramicsIleo Juliette y Eva Kengen.

Per als amants de la lectura, La Central ofereix una cuidada selecció de llibres d’arquitectura, moda, disseny i il·lustració. A aquesta reconeguda llibreria prima la selecció bibliogràfica, oferint un fons ric i diversificat i prestant atenció a l’edició internacional, de manera que exerceix de transmissor de les corrents intel·lectuals del moment.

Detalls artesans, disseny handmade i paladars gourmet
Els visitants podran gaudir de més de 100 expositors i avançar les compres nadalenques amb objectes sostenibles, handmade i únics.

Imperdible el projecte ‘A tus pies’ de Cha Chá, en el que han reunit a 57 artistes per a dissenyar els calcetins més divertits del moment.

Els productes Flip & Flip fets amb material reutilitzat i d’acord amb la filosofia de que tot material mereix una segona vida per tal de contribuir a un consum responsable. Cada peça forma part d’una edició limitada i és exclusiva.

Mamut Big Design retorna a la vida els mítics sòls hidràulics en forma de catifes de vinil. Destaquen també les peces d’Atelier Fernández, dissenyades i confeccionadas a ma, minimalistes i úniques, elaborades amb materials de màxima qualitat.

El producte de proximitat d’Aromàtics del Mediterrani, una iniciativa de tres joves estudiants que volen donar impuls a l’agricultura d’un poble de la comarca de la Segarra, Torà, potenciant l’oli d’oliva. Per la seva part, Foods for Tomorrow creu en un univers alimentari sostenible i amic del medi ambient. Han desenvolupat un producte altament nutritiu, saludable i deliciós: heura, elaborat a base de proteïnes de soja. Tot això acompanyat del millor sabor d’una Moritz.

Una de les veus més importants del soul contemporani, el novaiorquès Jonah Smith a l’Aperol Spritz Club
En aquesta segona edició de novembre la banda sonora de Palo Alto Market promet ser extraordinària. A l’Aperol Spritz Club dos veus de luxe i espectaculars: l’autodidacta i valenta Paula Grande, que ha demostrat el seu talent al voltant de mig món, ens presentarà el seu nou projecte musical que coqueteja elegantment amb el jazz, el soul i el hip hop. I a l’últim passi, una de les veus més importants del soul contemporani: el novaiorquès Jonah Smith. El cantautor, actualment establert a Los Angeles, regalarà als assistents un concert ple d’emotivitat i sentiment.

A l’escenari Solán de Cabras