Els veïns de dalt de Cesc Gay tornen al Teatre Romea de Barcelona el proper dimecres 11 de novembre

20151013115017312_540_265_1_0

 

 

 

 

 

Després de l’èxit obtingut la passada temporada, Els veïns de dalt de Cesc Gay tornen al Teatre Romea de Barcelona el proper dimecres 11 de noviembre

L’espectacle estarà en cartellera des de l’11 de novembre i fins el 24 de gener del 2016, amb els actors Àgata Roca, Pere Arquillué, Nora Navas i Jordi Rico.

Els veïns de dalt van suposar el debut teatral de Cesc Gay, aconseguint una gran acollida tant per part del públic com de la crítica. L’espectacle va fer temporada al Teatre Romea del 19 de març al 17 de maig i el varen veure 33.850 espectadors al llarg de 61 funcions.

“Els veïns de dalt es fiquen al públic a la butxaca. Sens dubte, un gran èxit”

LA VANGUARDIA

“Cesc Gay aconsegueix el millor debut inimaginable”

ARA

“La caixa dels riures s’obre aviat en una peça amb bon ritme i un gran repartiment”

EL PERIÒDICO

“Las risas celebran los diálogos de Els veïns de dalt. Estupendos trabajos de todos los interpretes”

EL PAÍS

Els veïns de dalt tornen al Teatre Romea després de la gran acollida que van tenir per part de públic i crítica la temporada passada. Els veïns de dalt, és el debut de Cesc Gay com a director teatral, una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de dues parelles que viuen en un mateix edifici. Un text fresc i àgil en el que Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

La història comença quan una nit l’Anna (Àgata Roca) i en Juli (Pere Arquillué) conviden a sopar els seus veïns, la Glòria (Nora Navas) i en Salva (Jordi Rico) per ensenyar-los el pis i per agrair-los l’ajuda que els hi van donar quan es van instal·lar a viure a l’edifici. A mesura que passa la nit, l’Anna i en Juli van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns, fet que els porta a replantejar-se la seva pròpia relació de parella, que està plena de retrets i immersa en una monotonia. L’enfrontament amb els veïns i entre ells dos, els porta al límit i els fa prendre decisions definitives sobre la seva relació.

L’espectacle estarà en cartellera al Teatre Romea des del proper dimecres 11 de novembre i fins el 24 de gener del 2016.