En el món hiperconnectat de les xarxes socials en el que vivim, Más amistades y menos “likes” ens ajuda a recuperar el veritable sentit de l’amistat per ser més feliços

 

En el món hiperconnectat de les xarxes socials en el que vivim, Más amistades y menos “likes” ens ajuda a recuperar el veritable sentit de l’amistat per ser més feliços

 

El llibre estarà disponible en llibreries a partir del 16 de novembre

 

image008

 

 

 

 

 

 

 

 

– L’ autor Ferran Ramon-Cortes, expert en habilitats relacionals i de comunicació, presenta el seu nou llibre Más amistades y menos “likes”, editat per Conecta. El nou llibre busca ajudar-nos a ordenar les nostres relacions i a recuperar el veritable sentit de l’amistat per ser més feliços. El llibre estarà disponible en llibreries a partir de dijous, 16 de novembre.

 

Som la generació de les xarxes socials i ens relacionem amb més persones que mai, encara que en paguem un preu molt alt. Comencem responent whatsapps mentre sopem amb els amics o ajornant indefinidament trobades i sortides amb persones a les que estimem, i acabem segrestats per contactes inútils, e-mails i missatges de tot tipus i estil. En el millor dels casos, ens sentim desbordats. En el pitjor, no tenim temps per cuidar aquelles relacions que més ens importen.

 

Per això, ha arribat el moment de recuperar el control sobre les nostres relacions i d’ordenar-les per preservar i cuidar les més valuoses. I, per aconseguir-ho, haurem d’assumir que no podem mantenir una relació intensa amb moltes persones al mateix temps, i acceptar que les relacions de vegades es desgasten, moren o, en ocasions, reneixen. I hem de posar-nos mans a l’obra immediatament perquè, encara que ja sabem que ni l’èxit ni els diners garanteixen la felicitat, sí que s’ha demostrat que les relacions personals fan que unes persones siguin més felices que altres.

 

Sobre l’autor

 

 

Ferran Ramon-Cortés (Barcelona, 1962) és llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE. Dirigeix l’Institut 5 Fars dedicat a la formació en habilitats relacionals i de comunicació. És col·laborador acadèmic a ESADE i professor convidat en diverses universitats. És autor de La isla de los 5 faros, El cuaderno de bitácora, Virus, Conversaciones con Max, El Premio, Escuchar con los ojos, La química de las relaciones, Cuento de invierno i Relaciones que funcionan (Conecta, 2016).