ActividadesActualidadMúsica

Escenes de L’Auditori presenta aquest cap de setmana Seward Rise Superstar. In The Mane Of Jordi Oriol (16, 17 i 18 de febrer).

L'Auditori25x5cm.jpg

 

 

 

Escenes de L’Auditori presenta aquest cap de setmana Seward Rise Superstar. In The Mane Of Jordi Oriol

 

image010 (1)

 

 

 

 

 

Després de capgirar les jotes de l’Ebre amb Sònia Gómez, Astrio i Ramon Balagué les Escenes de L’Auditori es proposen ara posar cap per avall l’òpera rock Jesus Christ Superstar. En aquest nou encàrrec, Escenes posa en diàleg el col·lectiu d’acció sonora i cançó lliure Seward i el dramaturg, actor i músic Jordi Oriol. Junts han treballat intensament els darrers mesos per idear i dirigir una perversió lliure de Jesus Christ Superstar d’Andrew Lloyd Webber i Tim Rice.

 

Aquest nou espectacle inspirat en algunes de les cançons originals de l’obra de Webber, estendrà els seus tentacles peluts i elèctrics per tota la Sala 3 Tete Montoliu de L’Auditori explorant diferents formats sonors i escènics i allunyant-se amb premeditació i traïdoria del musical de la pel·lícula originals per mutar en un deux ex machina conformat per diferents cossos en moviment, instruments de tot tipus i personatges que emanaran d’una sola veu.

 

Per aconseguir-ho Seward i Jordi Oriol han comptat també amb el segell i la mà genial de Sebas Brosa al vestuari i l’escenografia així com Panxii Badii per al disseny de so i David Bofarull per al disseny d’il·luminació.

 

Seward Rise Superstar. In The Mane Of Jordi Oriol s’estrena aquest divendres dia 16 (20h) a L’Auditori i només es podrà veure durant el cap de setmana en tres úniques funcions (16, 17 i 18 de febrer).

 

Escenes és la programació de L’Auditori dedicada a fomentar el diàleg entre la música en directe i les arts escèniques. El circ, la dansa, el teatre i altres arts escèniques parlen de tu a tu amb la música, creant espectacles singulars que originen una atmosfera molt especial amb el públic.  Aquesta és la quarta temporada d’un cicle que en un temps rècord ha aconseguit un gran reconeixement per part de la crítica i del públic, i que ha vist com alguns dels seus espectacles i artistes rebien guardons com el Gran Premi Zirkòlika i el Ciutat de Barcelona.