ESTRENA: «La Sireneta i l’illa de plàstic» Del 11/01 al 02/02. Dreams Teatre.

DREAMS TEATRE torna aquest 2020 dins la Programació Familiar del Regina amb una nova estrena sota el braç, també de Hans Christian Andersen, amb un dels contes més reconeguts de l’escriptor
( i dels que més costa veure sobre els escenaris)

«LA SIRENETA» . LA SIRENETA I L’ILLA DE PLÀSTIC
De l’11 de gener al 2 de febrer | Teatre Musical
Dissabtes i diumenges a les 17:30h
– Recomanat a partir de 3 anys  

SINOPSI: 
La sireneta compleix 15 anys i per primer cop sortirà a cantar a la llum de la lluna. És un dia molt especial pels habitants del fons del mar i li preparen una gran festa. Però una noticia preocupant arriba des del Pacífic. Les deixalles llençades al mar des de la terra hanformat una gran massa de residus tòxics; una immensa illa formada amb tones i tones deplàstic i desferres de tota mena. L’illa de plàstic, com l’anomenen els humans, està creixent desmesuradament i de no aturar-se podria ser el pitjor desastre que hagin patit mai els oceans.
  
UNA SIRENETA CONSCIENCIADA
  
En saber que el seu estimat mar està en perill, la jove sirena vol ajudar-lo anant a lluitar contra l’illa de plàstic, però li recorden que té prohibit allunyar-se de Palau. Si les persones descobrissin que les sirenes existeixen de veritat, la seva espècie estaria en perill. Buscant com poder sortir a l’exterior sense ser descoberta, La sireneta troba una antiga  llegenda on diu què si un príncep li fa un petó a una sirena, aquesta es converteix en una noia. A partir d’aquest moment, la sireneta buscarà un príncep que la transformi en una jove donzella i així poder salvar el mar. Però descobrirà que no tothom, tant peixos com humans, estan gaire disposats a ajudar-la… Ho aconseguirà?
  

+ INFO I ENTRADES