LAWRENCE’S OUTER SPACE ADVENTURE Espectacle familiar en anglès Del 12 de gener al 23 de febrer

Horaris: diumenges a les 12h

Preu taquilla: 12€

Durada: 55 minuts / Idioma: anglès / Edat recomanada: 8 a 12 anys

SINOPSI

Ens trobem amb en Lawrence a la seva habitació, somiant amb explorar l’espai exterior com els seus herois de la pantalla de plata. Per desgràcia, Lawrence no té una nau espacial ni un estudi de Hollywood. Però el que sí que té és la seva imaginació.

Inspirant-se en les pel·lícules de baix pressupost de ciència ficció dels anys 50 i 60, l’espectacle utilitza articles de la llar i materials trobats per tal de crear un món que sigui alhora peculiar i inspirador.

La música idiosincràtica, l’humor i una estètica molt retro s’uneixen per explicar una historia de com es pot trobar la creativitat en diverses circumstàncies.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Lawrence Stanley

Actor: Lawrence Stanley

LA COMPANYIA DIU:

APRENDRE PER RIURE. El teatre ha de ser divertit. Una experiència alegre que deixi el públic amb ganes de tornar. El teatre didàctic no hauria de ser diferent !!!

LAWRENCE’S OUTER SPACE ADVENTURE és una comèdia ràpida i excèntrica que utilitza la música, el riure i la interacció directa amb el públic per a involucrar els nens dinàmicament amb la llengua anglesa.

El nostre objectiu no és només crear una passió per les llengües, sinó inspirar un interès pel teatre que duri tota la vida.

Qui és Lawrence Stanley

Original de Manchester, el 2011 vaig arribar a Barcelona per estudiar arts escèniques a l’Institut del Teatre. A Catalunya alguns de vosaltres em coneixeu com el presentador del programa Fish & chips de TV3, o per la producció M.U.R.S. de la Fura dels Bau , que va recórrer tot el món

Nadiu anglès, tinc una àmplia experiència en la realització i producció de teatre per a un públic més jove i per aquells per a qui anglès és una segona llengua. Com a director i productor, he tingut l’oportunitat de presentar obres en festivals a Kosovo, Amsterdam, Londres, Cracovia, Sicilia, Romania i de viatjar a molts altres llocs interessants mentre continuo perseguint la meva passió per la feina teatral.

Link vídeo promocional: https://vimeo.com/380680955

http://www.teatredelraval.com

http://www.teatredelraval.com/