Estrenes de teatre del 10 al 13 d´abril

blog-sala-mandra-telón-teatro-taller(1)

 

 

 

 

 

 

del 10 al 21 d’abril

CLOCLOSE TO LIZA

El Maldà

 

CLOSE-TO-LIZA_-horitzontal_abril-1
CLOCLOSE TO LIZA.

Amb Virgínia Martínez, Xavi Casan i Dani Campos.

70 min.

Anglès.

A través de les cançons que l’emblemàtica Liza Minnelli ens ha regalat, fem un recorregut pels moments més emocionants de la seva trajectòria, despullant la seva essència amb una instrumentació minimalista i descobrint anècdotes de la seva vida personal que l’han fet ser l’artista genuïna que tots coneixem.

Veu: Virgínia Martínez

Piano i dir. musical: Dani Campos

Direcció artística: Xavi Casan

Disseny cartell: Kii Arens

http://www.catacultural.com/cloclose-to-liza-del-10-al-21-dabril-el-malda/

del 13 al 30 d’Abril de 2017

Dios La Comedia

Sala Fénix

cartel-DIOS7-495x700

SINOPSIS

Eugenia González La Rosa, actriz solista y comedianta, presenta su nuevo espectáculo DIOS, una comedia metafísica y gamberra que pretende demostrar (o no) la existencia de Dios en nuestras vidas. Angustias, mambo y alegría interpretados por una actriz todoterreno que domina con pasión el escenario. Puro entusiasmo.

Tras cinco años de documentación, entrevistas, exploración personal y ensayos en solitario, la actriz  nos ofrece un destilado tronchante sobre la necesidad humana de buscar sentido a la vida y conectar con un Poder Superior. Y lo hace a través de la comedia y el teatro popular, con el respeto a las creencias personales del público como brújula y compartiendo su viaje íntimo, personal y existencial en el que abundan el  absurdo, el dolor y la comicidad hilarante.

http://www.catacultural.com/dios-la-comedia-del-13-al-30-dabril-de-2017-sala-fenix/

 del 13 al 15 d´abril

FIVE EASY PIECES

Teatre Lliure de Gràcia

 idea, text i direcció MILO RAU
fiveeasypieces_esp

 El director suís Milo Rau porta a escena el cas de l’assassí de nens Marc Dutroux que va commocionar Bèlgica el 1996. Un espectacle interpretat per nens. Una experiència de confrontació on es barregen qüestions estètiques i morals.

Premi Especial del Jurat als Premis de la Crítica de Teatre i Dansa de Bèlgica temporada 2015/16.
Premi 3sat 2017 al Berliner Theatertreffen

 
http://www.catacultural.com/five-easy-pieces-del-13-al-15-dabril-teatre-lliure-de-gracia/

del 13 al 23 d´abril

30/40 LIVINGSTONE

Teatre Poloriama

 livistone

 Després del gran èxit de Non Solum, Jorge Picó i Sergi López es tornen a unir per presentar un nou espectacle: 30/40 Livingstone. Estrenat l’any 2011 al Festival Temporada Alta, 30/40 Livingstone és un text que compta amb dos actors a escena: ells mateixos, el Jorge Picó i el Sergi López. Un diàleg entre dos personatges i la seva trobada, amb la particularitat que la paraula és només d’un d’ells, i el diàleg es dona també en la partitura de moviments, gestos i jugades. 

http://www.catacultural.com/3040-livingstone-del-13-al-23-de-maig-teatre-poloriama/