Estrenes de Teatre del 14 al 19 de febrer 2017

 

telones-para-teatro

 

 

 

 

 

 

Gatsby Barcelona presenta a partir del martes 14 de febrero San Valentín y miércoles 15 de febrero

AMARGO FOLLIES, EL NUEVO EL NUEVO SHOW Y ESPECTÁCULO DE RAFAEL AMARGO “AMARGO FOLLIES”

UN ESPECTACULO QUE TRANSPORTA A LOS AÑOS 20

AMARGO FOLLIES 0

El show que dura dos horas aproximadamente une la Fusión de Flamenco puro, con música actual y toques de cabaret y varieté en un espacio donde el dorado, el misterio y el lujo que desprende el ambiente recuerdan al New York de principios de siglo XX y se podrá disfrutar todos los miércoles en Gatsby, caslle Tuset,19.

 Més informació http://www.catacultural.com/gatsby-barcelona-presenta-a-partir-del-martes-14-de-febrero-san-valentin-y-miercoles-15-de-febrerogatsby-barcelona-presenta-a-partir-del-martes-14-de-febrero-san-valentin-y-miercoles-15-de-febrero-ama/

 a partir del 15 de febrer

SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO, de Deisy Portaluppi torna a L’ALMERIA TEATRE

 Cartell

  Deisy Portaluppi és un dels talents emergents més importants de Llatinoamèrica, coneguda pel seu teatre honest i valent. Va debutar a Europa amb la seva versió de SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO, original de Shakespeare, a l’ALMERIA TEATRE el passat 25 de juny de 2016. 

 En aquesta versió, la directora argentina trasllada el clàssic al nostre temps amb un llenguatge compromesament contemporani on la crítica social és el fil conductor. La producció tracta amb precisió les pors, aspiracions i passions del temps actual emmarcats en la dinàmica de la obra original, que té com a resultat la projecció d’una imatge irònica i exagerada del nostre món.

 L’obra està dirigida per Iván Morales (Director de “Sé de un lugar”, i “Cleòpatra”), amb l’ajuda de Gerard Oms (Actor a La Riera, co-director de “El teu món”). De l’Estudi Laura Jou neix el repertori d’aquesta peça, que compta amb 12 actors joves i multidisciplinars: Alba Encabo, Albert Salazar, Ángela Cervantes, Berta García, Carla Linares, David López, Gemma Sastre, Iraida Martos, Ivette Callis, Judit Cortina, Sara Diego i Roser Vilajosana.

Més informació http://www.catacultural.com/sueno-de-una-noche-de-verano-de-deisy-portaluppi-torna-a-lalmeria-teatre-a-partir-del-15-de-febrer/

 

1f4394c5-4e48-4ee6-a220-57e0a8ccdb96
 
  
El Teatre Victòria de Barcelona acollirà el proper 14 de febrer de 2017 (21h) el concert solidari ‘AMOR x AMOR – Duets de Musicals’, una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i una voluntat de col·laboració amb els infants i joves que més pateixen. Els beneficis d’aquest concert aniran destinats a ISOM, entitat que atén a infants i joves en situació de risc d’exclusió social.
 
La publicació a xarxes socials fa uns dies d’un article suggerint l’organització d’un concert de cançons de teatre musical interpretades a duo el proper 14 de febrer, dia de Sant Valentí, va tenir una resposta immediata i contundent de professionals i amants del teatre musical. Artistes de renom del gènere es van oferir a cantar un duet, pianistes a tocar en directe… Tot va començar a fluir com si tingués vida pròpia… i ho segueix fent!
 
 

  a partir del 15 de febrer

LA PEGGY PICKIT VEU LA CARA DE DÉU

El Maldà

 

PEGGY_-horitzontal_LLARG

 LA PEGGY PICKIT VEU LA CARA DE DÉU. Comèdia àcida. Català. Dir. Moisés Maicas. A La Peggy Pickit veu la cara de Déu dues parelles d’amics, antics estudiants de medicina, es retroben al cap d’uns anys. El temps i la distància han fet la seva feina i han obert un abisme entre els personatges. Cada parella enveja l’altra: els uns envegen la felicitat conjugal del matrimoni dels primers, els altres envegen els sis anys d’aventura africana dels segons. Les dues parelles es troben en un moment crític.

Una follia embriagadora, a l’aguait, segresta els personatges i els aïlla. Isolats, s’obsedeixen en la seva visió occidental del món. La Peggy Pickit veu la cara de Déu és una reflexió lúdica, irònica i càustica sobre l’enveja i el sentiment de culpabilitat del món occidental.

Direcció: Moisès Maicas
Intèrprets: Núria Cuyàs, Xavier Frau, Óscar Jarque, Lluna Pindado 

 Més informació http://www.catacultural.com/la-peggy-pickit-veu-la-cara-de-deu-a-partir-del-15-de-febrer-el-malda/

 del 16 de febrer al 2 d´abril

4 MINUTS 12 SEGONS

Versus Teatre

 

silvia-jordi_web-300x208

 Autor: James Fritz
Traducció: Núria Busquet
Director: Pep Duran
Companyia: VERSUS & CIA

Amb: Jordi Cadellans, Sílvia Sabaté,
Carles Pulido, Judith Aguilar

 Sinopsi
En Jack, el fill de 17 anys d’en David i la Di ha arribat a casa després de rebre una pallissa. Mica en mica anirem descobrint qui i per què ho ha fet. Tot comença amb un vídeo de contingut sexual penjat a Internet en el que hi surt amb la seva ex-xicota, la Cara. Què s’hi veu en el vídeo? Qui l’ha penjat? Les reaccions d’en David i la Di a aquestes preguntes fa que es qüestionin l’educació que li han donat i els seus rols dins l’entorn familiar, fins al punt d’arribar a decisions sorprenents…

Més informació http://www.catacultural.com/4-minuts-12-segons-del-16-de-febrer-al-2-dabril-versus-teatre/

 dijous 16 de febrer

FUNCIÓ SOLIDÀRIA de “Gente Bien. El musical”

  vertic_880_0

 La Cubana i el Grup Balaña col·laboren amb la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia

Ens plau comunicar-vos que el proper dijous 16 de febrer, La Cubana i el Grup Balaña organitzen una funció solidària en benefici de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia

.La recaptació d’aquesta funció solidària anirà destinada integrament al projecte anomenat “Compta amb mi”, que està enfocat a l’atenció en cures pal·liatives pediàtriques, fer arribar atenció mèdica i psicosocial, així com suport de voluntariat, als domicilis de nens que es troben en fase avançada de la seva malaltia o en el tram de final de vida.

Més informació http://www.catacultural.com/funcio-solidaria-de-gente-bien-el-musical-dijous-16-de-febrer/

del 17/02/2017 al 12/03/2017)

Sala Beckett 

Wasted de Kate Tempest

  P
 Wasted és la primera obra de la dramaturga, poetessa i MC britànica Kate Tempest. Íntims produccions ha estat la primera companyia en portar aquest text a escena fora del Regne Unit. El grup ha centrat el seu treball en el cos i la força interpretativa dels tres personatges, de manera que presenten un espai escènic despullat, versàtil i carregat d’una vigorosa càrrega poètica. A més, els interludis corals entre escena i escena parteixen d’una proposta molt pròxima al rap i a l’spoken word.
Seguint la línia de treball d’Iván Morales amb Prisamata, la peça vol investigar sobre les relacions de l’escena amb el públic i amb l’espai. Un tipus de proposta que suma a l’experiència de l’espectador i que proposa un frec a frec amb el públic que no deixa a ningú indiferent.
Sinopsi
L’Edu, la Carlota i en Dani han quedat a l’arbre d’en Toni. Avui fa deu anys que va morir. Deu anys sense el seu millor amic. Deu anys sense la quarta peça del trencaclosques que els unia. I entre birres, tabac i porros sorgeixen els records; com era en Toni? Què volia ser? Què volia fer? Ja gairebé ni se’n recorden. El temps esborra moltes coses.
I ells? Què volien fer ells quan tenien quinze anys? Què volien ser? Odien la merda en què s’han convertit, el puto curro, el puto pis, el puto cotxe-gos-piscina. I arribar a casa esgotat i sense putes ganes de fer res. Veure’s poc amb els col·legues. Poquíssim. I enyorar molt tot allò que eren abans. Moltíssim.
Però en Toni voldria que li fessin una gran festa. I que es retrobin, s’abracin i s’expliquin secrets. I la nit n’estarà plena de tot això. I de promeses. De promeses de canviar les coses, de fer-ho millor, de no tornar-ho a fer, de marxar ben lluny, i d’estar ben a prop, i de ser més feliç. Una nit eterna i massa curta.

Més informació http://www.catacultural.com/wasted-de-kate-tempest-del-17022017-al-12032017-sala-beckett/

 del 17 de febrer al 5 de març de 2017

VREMYA MUSEI  El Maldà

 VREMYA-MUSEI_-horitzontal1

 VREMYA MUSEI. Teatre de gest. 60min. Gramelot Rus. Cia. Voltäla. A la capital d’un gran estat hi ha un museu que sobreviu al seu imminent tancament amb la promesa de l’arribada d’una gran peça d’art. A causa del valor incalculable d’aquest objecte se li ha assignat al museu una sala especial, com també dos guàrdies encarregats exclusivament de la seva vigilància. Sembla, però, que algun imprevist no ha permès que l’obra d’art arribés a la data prevista i els vigilants esperen, cada dia, expectants l’arribada de la peça per començar la seva feina.

Direcció: Jordi Font i Toni Guillemat

Intèrprets: Jordi Font i Adrià Viñas

Més informació http://www.catacultural.com/vremya-musei-del-17-de-febrer-al-5-de-marc-de-2017-el-malda/