ET VINDRÉ A TAPAR (del 18 de juny al 12 de juliol) La Seca- Espai Brossa

ET VINDRÉ A TAPAR
Sala
Leopoldo Fregoli

Dates
Del 18 de juny al 12 de juliol de 2015

image003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinopsi

Esperar sense esperança és l’acte més heroic que hi ha. 1940. Quan el Joan no torna, la Maria decideix anar-lo a buscar. L’han vist per última vegada al costat del riu.

Et vindré a tapar ens mostra el viatge que fan tres amigues per trobar el marit d’una d’elles que ha desaparegut. Intentant sobreviure en un ambient de post-guerra claustrofòbic i incert, decideixen embarcar-se en un trajecte cap a la descoberta d’una realitat per la qual no estan preparades.

Et vindré a tapar està inspirada en una historia real i basada en els casos dels milers d’homes desapareguts durant la guerra civil, així com en l’espera de les seves famílies durant més de 60 anys per tal d’obtenir informació sobre el lloc on estan enterrats.

La Companyia

L’)e(espai en construcció és una companyia de teatre de creació col·lectiva que aposta per un teatre nu, despullat d’artificis on la història esdevé la protagonista. El seu director artístic, Roger Ribó, es va formar a Londres on és artista associat de la reconeguda companyia internacional You Need Me cosa que ha influenciat fortament el treball de la companyia.

A l’)e(espai en construcció ens agrada el teatre senzill, el teatre que observa la vida i la qüestiona, el teatre que utilitza la imaginació per ensenyar l’autenticitat. Ens fem preguntes i cerquem com compartir-les amb l’espectador sense intentar trobar les respostes. Tornem als orígens.

Fitxa Artística

Direcció Roger Ribó

Actrius Maite Bassa, Montse Bernad i Blanca Solé

Composició musical Pedro González

Violinista Roser Farré

Disseny de vestuari Carme Clua

Disseny de llums i tècnic Pau Juny

Cant Marc Domínguez

Fotografia Teresa Zafón i Justin P. Brown

Disseny gràfic Sepjo Llavi

Producció Elisenda Ribó

Horaris i preu

Horaris De dimecres a dissabte a les 20.30h Diumenge a les 18.30 h

Preu 15 €