Teatro

Kiku Mistu presenta l’Últim Cabaret al GREC de Barcelona (del 8 al 12 de juliol)

Kiku Mistu presenta l’Últim Cabaret al GREC de Barcelona

ultim-cabaret_foto-daniel-escale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Kiku Mistu presentarà la seva darrera creació en el marc del GREC 2015.

* L’Últim Cabaret és una exposició i performance en que l’artista català reflexiona sobre les pors, prejudicis, estigmes i tabús de la mort.

* L’exposició dels taüts cabareters tindrà lloc de l’1 al 18 de juliol i les performances del 8 al 12 al Pati Manning de Barcelona.

Teatre, performance, música, art i poesia visual.

Un artista singular ret homenatge a la Mort en una proposta que està a mig camí entre la representació, l’experiència (interacció), la performance i l’exposició. El festival GREC de Barcelona es transforma en un gran cabaret funerari amb 12 “Taüts Cabareters” que ens interpel·len sobre la vida i la mort del vanitós artista de cabaret que tots duem a dins nostre.

Pors, prejudicis, estigmes i tabús… No hi ha manera de parlar de la Mort sense que un calfred ens recorri l’esquena. Però l’única gran veritat de la vida ja té qui li reti homenatge: un artista en la més pura tradició dels creadors outsiders que, des del 1995, és l’ànima del Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu. Amb 50 anys acabats de fer, Kiku Mistu aplica el seu riquíssim món creatiu a parlar-nos de la mort. Ho fa mitjançant una exposició que podrem veure durant tot el mes i en la qual un taüt es pot convertir en qualsevol objecte de mobiliari que pugueu imaginar.

L’exposició tindrà lloc de l’1 al 18 de juliol, i les performance tindran lloc del 8 al 12 del mateix mes.

Durant el mes de juliol podreu assistir també a una performance en la què us convidaran a sentir-vos protagonistes del vostre propi funeral i viure en primera persona l’experiència d’usar aquests taüts cabareters, experimentant les diferents reflexions poètiques i filosòfiques que ens proposa l’artista en cada un d’ells, acompanyats de música i cançons.

L’últim cabaret

Kiku Mistu

Lloc: Pati Manning

Espectacle: del 8 al 12 de juliol; 22 h; 12 €

Exposició: de l’1 al 18 de juliol; 17-21 h; Entrada lliure.

Amb Kiku Mistu i Amai Vecino.

Espectacle en català, castellà i anglès

http://lameva.barcelona.cat/grec/programa/l%E2%80%99ultim-cabaret

Una coproducció del GREC 2015 festival de Barcelona, el Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu i Memora.

Organitza el grec 2015 festival de Barcelona i Palau de la virreina – departament de Cultura de la generalitat de Catalunya

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de barcelona, l’ICEC -departament de Cultura generalitat de Catalunya, INAEM, CONCA, l’Institut Ramon Llull, Memora, bonart i la fundació Lluís Coromina.

* Kiku Mistu presentará su última creación en el marco del GREC 2015.

* L’Últim Cabaret es una exposición y performance en que el artista catalán reflexiona sobre los miedos, prejuicios, estigmas y tabúes de la muerte.

* La exposición de los ataúdes cabareteros tendrá lugar del 1 al 18 de julio y las performances del 8 al 12 en el Pati Manning de Barcelona.

Teatro, performance, música, arte y poesía visual.

Un artista singular rinde homenaje a la Muerte en una propuesta que está a medio camino entre la representación, la experiencia (interacción), la performance y la exposición. El festival GREC de Barcelona se transforma en un gran cabaret funerario con 12 «Ataúdes cabareteros» que nos interpelan sobre la vida y la muerte del vanidoso artista de cabaret que todos llevamos en nuestro interior.

Miedos, prejuicios, estigmas y tabúes … No hay manera de hablar de la Muerte sin que un escalofrío nos recorra la espalda. Pero la única gran verdad de la vida ya tiene quien le rinda homenaje: un artista en la más pura tradición de los creadores outsiders que, desde 1995, es el alma del Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu.

Con 50 años recién cumplidos, Kiku Mistu aplica su riquísimo mundo creativo a hablarnos de la muerte. Lo hace mediante una exposición que podremos ver durante todo el mes y en la que un ataúd se puede convertir en cualquier objeto de mobiliario que pueda imaginar.

La exposición tendrá lugar del 1 al 18 de julio, y las performance tendrán lugar del 8 al 12 del mismo mes.

Durante el mes de julio podrá asistir también a una performance en la que te invitarán a sentirse protagonistas de su propio funeral y vivir en primera persona la experiencia de usar estos ataúdes cabareteros, experimentando las diferentes reflexiones poéticas y filosóficas que nos propone el artista en cada uno de ellos, acompañados de música y canciones.

L’últim cabaret

Kiku Mistu

Espacio: Pati Manning

Espectáculo: del 8 al 12 de julio; 22 h; 12 €

Exposición: del 1 al 18 de julio; 17-21 h; Entrada libre.

Amb Kiku Mistu i Amai Vecino.

Espectáculo en catalán, castellano e inglés

http://lameva.barcelona.cat/grec/programa/l%E2%80%99ultim-cabaret

Una coproducción del GREC 2015 Festival de Barcelona, ??el Centro Cultural Imaginario Kiku Mistu y Memora. Organiza el griego 2015 festival de Barcelona y Palau de la virreina – departamento de Cultura de la generalidad de Cataluña Con la colaboración del Ayuntamiento de Barcelona, ??el ICEC-departamento de Cultura generalidad de Cataluña, INAEM, CUENCA, el Institut Ramon Llull, Memora, bonart y la fundación Luis Coromina.