Experiències teatrals per a nadons a la 3ª edició del cicle «Babies al CCCB» 9, 10, 16, 17, 23 i 24 de gener

Cartell_A3_babiesCCCB ok BRExperiències teatrals per a nadons a la
3ª edició del cicle «Babies al CCCB»

Viu el Teatre presenta al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) una programació pensada perquè els nens de 0 a 5 anys descobreixin les emocions que desperten les arts escèniques.

La 3a edició del cicle BABIES AL CCCB arrenca el proper gener 2016 amb quatre fascinants propostes per gaudir d’experiències creatives teatrals amb els més petits de la casa. Dansa, música, pintura, gest i titelles són les disciplines artístiques presents en els espectacles que Viu el Teatre ha programat en la 3. edició del cicle “Babies al CCCB”.

En aquesta nova edició, els nadons i els seus acompanyants descobriran el món de les arts escèniques a través de quatre espectacles especialment creats per despertar els seus sentits. Són propostes contemporànies sense complexos:

30 elefants sota un paraigua (gener 2016). Cia. La Petita Malumaluga L’obra narra el viatge d’un vell mariner que descobreix la increïble terra on una trentena d’elefants s’obren camí de matinada per camins enrevessats. Són 35 minuts d’aventura, en què la companyia aposta per un llenguatge no infantilitzat, respectuós, que combina el moviment, la narració i la música per unir adults i nadons en el món de les emocions.

Mans (febrer 2016). Cia Fes-t’ho com Vulguis. Un espectacle visual que juga amb imatges poètiques i diferents llenguatges. Aquesta segona proposta del cicle gira entorn de la idea de les mans i, a través de la música, els colors, les llums i les ombres convida a somiar, a pensar i a riure.

Maüra, Filla de la Terra. (febrer 2016) Cia. Sifó. Espectacle visual que es centra en com la literatura neix per explicar el món i l’origen del sol, la lluna i les estrelles i acompanya l’actuació amb una estètica inspirada en l’obra de Joan Miró.

Pintamúsica! (març 2016) Cia. Únics produccions. La música clàssica i l’art s’uneixen en aquest espectacle per conduir a nadons i pares a través d’un viatge sensorial i relaxant. L’últim espectacle del cicle és una experiència creativa que treballa amb els colors i els sons i convida a tots a escoltar, mirar i crear.

Més informació de cada espectacle a http://www.viuelteatre.com/nadons-al-cccb-0-4-anys/

FUNCIONS. DURADA. SERVEIS VESTÍBUL.

Les funcions tindran lloc els dissabtes a la tarda i diumenges al matí amb aforament limitat perquè les famílies gaudeixin d’un moment íntim i irrepetible amb els infants amb una durada entre 35 i 45 minuts. A més, el vestíbul del Teatre CCCB romandrà obert perquè grans i petits es trobin abans i després de l’experiència teatral en un ambient relaxat i pensat especialment per a ells amb tots els serveis necessaris (Canviador, espai de lactància, espai per a cotxets d’infants, etc).

REGALEU BABIES AL CCCB AQUESTES FESTES!
Información http://www.viuelteatre.com/aquest-nadal-regala-viu-el-teatre-regala-emocions/

12a edició de VIU EL TEATRE

“Babies al CCCB” forma part de la programació familiar VIU EL TEATRE que es va posar en marxa fa dotze anys i actualment ja es programa en diferents espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona. En aquesta 12a. edició, VIU EL TEATRE ha reunit 12 espectacles dirigits a infants de 0 a 12 anys que es podran veure al Teatre Poliorama, el Teatre Romea i el CCCB d’octubre 2015 a abril 2016 amb l’objectiu de promoure l’activitat d’anar al teatre en família com un hàbit saludable que aporta beneficis emocionals i comunicatius per a petits i grans.

AGENDA BABIES AL CCCB (primer espectacle gener )
Espectacle: 30 elefants sota un paraigua Recomanat 0 A 5 ANYS
Espai: CCCB (Montalegre, 5 bcn)
Funcions familiars:
Dissabtes 9, 16 i 23 de gener (17 h i 18 h)
Diumenges 10, 17 i 24 de gener (11 h i 12 h)
Preu entrades: 9€ a 12€
Compra d’entrades: Taquilles CCCB i www.viuelteatre.com
Durada: 35 minuts
Més informació: http://www.viuelteatre.com/30-elefants-sota-un-paraigua-2/
Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=oXitHSmHAWI&feature=youtu.be