Poemes de Miquel Àngel Riera (del 14 de Gener al 4 de Febrer) Sala Fènix

cartel-Poemes-a-Nai-4-495x700Poemes a Nai és un espectacle de poesía i música, configurat a partir d’una antología de Miquel Àngel Riera que inclou poemes de tots els seus llibres de poesía. Des de Poemes a Nai fins El Pis de l’Abadía, passant per Biografia, La bellesa de l’home o el Llibre deles benaventurances.

L’espectacle fa un ús dramatúrgic de la música. Una música que acompanya els recitats i que ha estat composada per a afavorir els climes i els contrastos de cada un dels poemes.

L’espectacle també inclou 4 poemes musicats i cantats pels intèrprets, amb autoria de Pep Tosar, Lluís Massanet i Joan Bibiloni. Aquestes quatre cançons estructuren l’espectacle, d’una hora de duració, en quatre parts de 15 minuts.

Poemes a Nai va ser dirigit per Pep Tosar i estrenat al Teatre Lliure de Barcelona el 1990. En aquell moment amb el repartiment original: Lluís Massanet, Joan Bibiloni i el propi Pep Tosar.

L’espectacle va ser enregistrat en format de cd/llibre, amb una producció de swing media, dirida per Joan Bibiloni.

Ara, quan es compleixen 20 anys de la mort del poeta mallorquí, Pep Tosar torna a la poesia de Miquel Àngel Riera, el seu primer espectacle de poesia, per a commemorar de nou l’obra poètica d’una de les veus més destacades de la poesia catalana de la segona meitat del segle XX. En aquest cas recitant i cantant en solitari i acompanyat per Joan Arto, a la guitarra.

Direcció: Pep Tosar

Amb Joan Arto i Pep Tosar

Poemes de Miquel Àngel Riera

Del 14 de Gener al 4 de Febrer, els Dijous a les 21:00 hores

Entrada 14 € · Venta anticipada 12 €