FESTA 1.111 FUNCIONS DE MAR I CEL ( dilluns 13 d’abril a les 21h) Teatre Victòria

FESTA 1.111 FUNCIONS DE MAR I CEL

Dilluns 13 d’abril a les 21h

Teatre Victòria (Av. Paral·lel, 67-69)

mar_i_cel_1111

 

 

 

Durant la funció especial s’oferirà un espectacle únic amb números originals, temes operístics i altres propostes de grans musicals

Mar i Cel celebra les 1.111 funcions amb una gran festa teatral i musical on comptarà amb la participació de tots els actors i actius que han format part d’algun dels muntatges

Mar i Cel arriba a les seves 1.111 funcions i en el marc del seu 40 aniversari Dagoll Dagom ho celebrarà amb una gran festa teatral i musical el proper dilluns 13 d’abril al Teatre Victòria (Av. Paral·lel, 67-69).

La companyia de Mar i Cel oferirà un espectacle irrepetible amb números originals especialment preparats per l’ocasió, que repassaran temes operístics i de grans musicals. L’espectacle promet moments inoblidables, ja que comptarà també amb la participació especial de tots els actors i actrius que han format part de les tres produccions de Mar i Cel. Una nit màgica i divertida, on el públic també tindrà el seu paper protagonista.

Joan Lluís Bozzo és l’encarregat de la direcció escènica per aquesta especial vetllada, acompanyat com sempre, de Joan Vives a la direcció musical. Alguns dels grans noms que es podran veure dalt de l’escenari seran Carlos Gramaje, Àngels Gonyalons, Carme Cuesta, Elena Gadel, Júlia Möller, Isabel Soriano, Pilar Capellades, Ana San Martín, Xavi Lite, Júlia Jové, Xavi Fernández, Mireia Dolç, Rubén Yuste, Elena Tarrats, Víctor Arbelo, Xavi Navarro, Marc Vilavella, Lucía Torres, Dídac Flores, Clara Moraleda, Paula Vives, Laura Fernández, Raúl Grau, Luís Moya, David Pintó, Mürfila, Pep Cruz i Toni Viñals. Aquests dos últims actors seran, a més, els presentadors d’aquesta gala única que podrem veure el proper dilluns d’abril.