FLORS CARNÍVORES (del 10 de desembre al 3 de gener del 2014) Teatre Tantarantana

FLORS CARNÍVORES

778faba3e3dc8c6c6db24b403da494ae_L
DEL 10 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER DEL 2014

Duració: 70′
Espectàcle en català

El món ha canviat, o potser en el fons és el mateix de sempre. Els adolescents han canviat, o potser són els mateixos de sempre. I fan el que sempre han fet, lluitar contra el món amb la il·lusió inútil de canviar-lo o intentar integrar-s’hi amb totes les seves forces.

Les nostres flors carnívores no faran ni una cosa ni l’altra. S’han perdut. El demà que voldrien és impossible i, sense esperança, s’esborra el camí. Llavors intentaran dinamitar el món amb les úniques armes que tenen. Ho faran sense saber que ho fan i sense pensar en les conseqüències, perquè res del que passi ja no els pot importar. I jugaran. Jugaran només perquè puguem mirar i veure què hem fet amb el nostre futur.

Tres nois pixaran en un lavabo públic. O seran tres noies? Sigui com sigui, seran tres i quedaran per sopar, però la taula només estarà parada per a dues persones. I començarà el joc. O ja havia començat molt abans?

La trobada aparentment innocent es convertirà en un ritual de seducció, de poder, de crueltat. Jugaran a ser grans. Pervertiran les normes o intentaran ser-hi fidels al màxim. Serà un sopar amb la carn com a plat principal. Es regarà amb vi. I tot plegat en un present que serà un futur, el lloc on totes les realitats seran encara possibles.

FITXA TÈCNICA Click to collapse

Una producció de PRODUCCIONES TEATRALES COLATERALES

Text: Anna Maria Ricart
Direcció: Marc Chornet Artells

Actors: Clàudia Benito, Alba José i Clara de Ramon
Escenografia, vestuari i il·luminació: Laura Clos («Closca»)
Moviment: Juliette Louste
Il·lustracions: Marc Torrecillas

Amb la col·laboració de Nau Ivanow i Sala Atrium.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.