JO DESPRÉS DE TU (del 12 de desembre a l´1 de gener del 2014) Teatre Tantarantana

7d0d25bfcaa1421c2931a4f0387462aa_L

JO DESPRÉS DE TU

FER VISIBLE L’INVISIBLE
DEL 12 DE DESEMBRE A L’1 DE GENER DEL 2014

 

Duració: 60′
Espectàcle en català

Aquella nit, quan vaig entrar al bar, no tenia masses ganes de res. Feia dies que no sortia perquè jo hi estic molt bé a casa. Però en obrir la porta vaig pensar que no estava tant malament. Músics rock, cerveses gent i una mica més enllà, tu. En aquell moment no podia saber que jo després de tu, ja no tornaria a ser jo.

La peça pretén entendre la relació amb la pròpia llar a través de la relació amb l’altre. Les experiències viscudes entre «el jo i el tu»ens serveixen de pretext per parlar d’una altra cosa: les conseqüències de la pèrdua. Com ens enfrontem als fets fortuïts de la vida? Com ens modifica la presència de l’altre? Des del punt de vista de la direcció, s’ha volgut experimentar com reaccionen formes més pròpies de l’àmbit cinematogràfic dins l’escena teatral. El treball actoral està basat en la idea de mostrar una hiperrealitat de les relacions humanes. El treball d’escriptura i dramatúrgia s’ha creat a través del treball col•lectiu i la implicació directa i compromesa d’intèrprets i directora.

FITXA TÈCNICA

Una producció de TEATRE (T) ROBAT

Direcció: Carolina Llacher
Actors: CLARA GARCÉS i PAU SASTRE

Dramatúrgia (Creació col·lectiva): Clara Garcés, Pau Sastre i Carolina Llacher
Espai, il·luminació i vestuari: Laura Clos («Closca»)
Agraïments: Marc Chornet, Anna Maria Ricart, Juliette Louste i Josep Maria Barrufet