Fun Home obrirà la nova temporada del Teatre Condal a partir del 13 de setembre

Fun Home obrirà la nova temporada
del Teatre Condal

 

03a928e5-4b9c-4484-a258-529c2f790278

 

  • Daniel Anglès dirigirà la versió en llengua catalana de l’èxit de Broadway.

  • El Grup Focus ha obert la venda de l’espectacle, que iniciarà funcions el pròxim 13 de setembre.

L’èxit de Broadway Fun Home serà l’espectacle inaugural de la temporada 2018-2019 del Teatre Condal i marcarà l’inici del seu nou projecte artístic. El musical de Lisa Kron i Jeanine Tesori va ser guardonat amb cinc premis Tony, incloent el de millor musical, l’any 2015. L’espectacle està basat en la novel·la gràfica Fun Home: Family Tragicomic d’Alison Bechdel, el popular còmic autobiogràfic de l’escriptora estatunidenca publicat l’any 2006.
La producció original es va estrenar a Broadway el 19 d’abril del 2015, on es va representar durant més de 18 mesos. Aquest és el nou espectacle de la productora No Day But Today després de l’èxit de Rent, i arriba al Teatre Condal de la mà del mateix equip artístic i creatiu, sota la direcció de Daniel Anglès, a partir del 13 de setembre. Mariona Castillo com a protagonista, Pilar Capellades, Clara Solé, Julia Jové, Marc Andurell i els nou nens i nenes que s’alternaran en els papers dels tres fills de la família, acompanyaran a Anglès dalt de l’escenari per relatar la història de l’Alison, una dona de quaranta anys que mira enrere i recorda la seva infantesa i la relació que tenia amb el seu pare, un home inestable i temperamental que no se sent còmode amb la seva sexualitat.
Fun Home és un musical colpidor, honest i original sobre la família, i aquell moment en què els fills entenen i perdonen els pares. El Grup Focus ha obert la venda de localitats de l’espectacle, que es pot realitzar a través de la pàgina web del Teatre Condal.
SINOPSI
Quan el seu pare mor inesperadament, la novel·lista gràfica Alison es submergeix profundament en el seu passat per explicar la història de l’home volàtil, brillant i únic, el temperament i els secrets van definir la seva família i la seva vida. Movent-se entre el passat i el present, Alison reviu la seva infància única jugant a l’empresa familiar, la funerària Bechdel, la seva creixent comprensió de la seva pròpia sexualitat i les preguntes imminents i sense resposta sobre els desitjos ocults del seu pare.
Fun Home és un musical refrescantment honest i totalment original sobre veure als teus pares a través d’ulls adults.