Fundació Romea : Cicle El teatre pren la paraula – El teatre com a projecte artístic i com a projecte social (8 de febrer)

romea

Fundació Romea
Cicle El teatre pren la paraula – El teatre com a projecte artístic i com a projecte social

Dilluns, 8 de febrer a les 20.00 h

Manel Dueso, Jordi Coca i Xavier Marcé participaran en el debat El teatre com a projecte artístic i com a projecte social.

La Fundació Romea per a les Arts Escèniques organitza un nou debat de la III edició de les Jornades El teatre pren la paraula, organitzades amb el suport del Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música (INAEM) i l’Ajuntament de Barcelona – Institut de Cultura de Barcelona.

Sota el títol genèric de Les noves autories teatrals: La creació de públic per a les arts escèniques? aquest cicle vol dedicar les jornades d’enguany a fomentar el debat entre artistes i gestors culturals sobre la problemàtica que afecta el màrqueting del teatre.

En aquesta quarta jornada de debat, El teatre com a projecte artístic i com a projecte social, comptarem amb l’actor, director, autor i guionista Manuel Dueso i amb l’escriptor i doctor en arts escèniques Jordi Coca. Moderarà el Vicepresident per al Desenvolupament Empresarial del Grup Focus i President de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) Xavier Marcé.

DADES PRÀCTIQUES
El teatre com a projecte artístic i com a projecte social
Dilluns 8 de febrer
20 h
Teatre Romea (C/Hospital, 51)
Entrada gratuïta