LA BANDA DE LA FI DEL MÓN LOSCORDEROS:SC (del 4 al 14 de febrer) Sala Hiroshima

hiros

LA BANDA DE LA FI DEL MÓN LOSCORDEROS:SC

Del 4 al 14 de febrer (de dijous a diumenge)

Loscorderos:sc exploren la improbabilitat en la seva darrera producció «La Banda de la fi del món», que incorpora a la cantant danesa Pia Nielsen

 

La programació de febrer a Hiroshima comença amb una de les companyies claus del nostre panorama escènic contemporani: loscorderos:sc.

Barreja de paraula fisicalitzada i d’accions carregades d’intenció, el teatre bastard de losloscorderos:sc incorpora per primera vegada a una dona, l’heterodoxa música danesa Pia Nielsen per posar en escena La Banda de la fi del món, estrenada a la passada edició del Temporada Alta.

“Insistim en aquesta interrelació entre text i cos per trobar noves vies de narració que ens permetin arribar a mons extra quotidians, allunyant-nos d’un retrat previsible de la realitat»

La Banda de la fi del món, de loscorderos:sc

Del 4 al 14 de febrer, de dijous a diumenge. De dijous a dissabte a les 21 h, diumenges a les 19 h. Teatre físic. 70 minuts

No hi ha res més improbable que la vida i aquí estem. Tot és possible a l’abecedari de les improbabilitats. La Banda de la fi del món, propagadors de la RE-EVOLUCIÓ, us oferim una desconnexió amb el món tal i com el coneixeu. Esperem que el nostre infra-vers desperti l’optimisme desesperat a la vostra espècie. Despulla la teva ànima i obre’t al caos.

El ramat de loscorderos:sc neix a Barcelona al 2003, de la mà de David Climent i Pablo Molinero, ambdós pertanyents a la generació del 77, coincideixen per primera vegada al 1994 a l’Aula de Teatre de la Universitat Jaume I de Castelló. El llenguatge escènic de loscorderos:sc no està basat en la paraula, sinó en la interrelació entre text i fisicalitat, amb la finalitat de trobar noves vies de narració amb les que arribar a móns extra quotidians allunyats del simple retrat de la realitat. Els seus treballs han rebut els següents guardons: Premi Aplaudiment Sebastià Gasch al 2006, Premi al millor muntatge teatral del Premi Unnim de Teatre al 2011, Premi al millor espectacle del III CENIT [Certamen de Nuevos investigadores teatrales] al 2011 i al 2013 el Premi FAD Sebastià Gasch.

Miss Q és l’alter-ego de Pia Nielsen: cantant, compositora i actriu danesa afincada a Barcelona. Al llarg de la seva carrera com a creadora musical ha composat bandes sonores per a diferents obres de teatre, documentals, videoart o vídeo d’animació.

LA BANDA DE LA FI DEL MÓN

Del 4 al 14 de febrer, de dijous a diumenge

Dijous, divendres i dissabte: 21 h. Diumenge: 19 h

Preus: 12 € a la web, 15 € a taquilla