ActividadesActualidad

Gairebé 500 regatistes participaran al 45 Trofeu de vela Conde de Godó del 24 al 27 de maig

Print

 

 

 

 

 

 

En un mes s’escoltarà el primer toc de sortida de la 45a edició del Trofeu de vela Conde de Godó, una de les competicions nàutiques més prestigioses del calendari nacional, organitzada des de 1974 pel Reial Club Nàutic de Barcelona amb el suport de la família Godó. Més de 50 embarcacions i gairebé 500 regatistes es donaran cita aquest any en aigües de la Ciutat Comtal.

El 45 Trofeu de vela Conde de Godó, que tindrà lloc del 24 al 27 de maig pròxims, convoca a les classes de creuer ORC i de monotip J70 i J80. El termini d’inscripció s’acaba d’obrir i es prolongarà fins al 19 de maig, però les primeres unitats ja han formalitzat el registre, com l’Adrián Hoteles de Tenerife i el Vell Marí V palmesà, entre embarcacions locals i diverses internacionals, amb bandera de Bèlgica i Rússia.

La gran regata barcelonina té programades tres jornades de proves, del divendres 25 al diumenge 27 de maig, mentre que dijous 24 és el dia reservat a registre de participants, lliurament d’instruccions de regata i control de pes de les tripulacions de monotip.

Aquest any el prestigiós Godó de vela tindrà un segon acte, per commemorar els 45 anys del trofeu. Així, se celebrarà el Trofeu Godó Especial 45è Aniversari, una nova regata que unirà la capital catalana amb Sant-Tropez, a l’atractiva Costa Blava. El Reial Club Nàutic de Barcelona donarà la sortida d’aquesta travessa de 230 milles nàutiques (426 quilòmetres) el 7 de juny, amb l’objectiu que la flota participant pugui disputar després la famosa Rolex Giraglia, que té lloc a Saint-Tropez del 10 al 12 de juny, sota l’organització del Yacht Club Italià.

A falta d’un mes per a l’inici del 45 Trofeu de vela Conde de Godó, el Reial Club Nàutic de Barcelona ultima els detalls per a aquesta gran cita nàutica, que consolida la Ciutat Comtal com una de les capitals internacionals de l’esport de la vela.

Casi 500 regatistas participarán
en el 45 Trofeo de vela Conde de Godó

Una imagen de cruceros del pasado Trofeo de vela Conde de Godó.
© Oscar Torrades

En un mes se escuchará el primer bocinazo de salida de la 45ª edición del Trofeo de vela Conde de Godó, una de las competiciones náuticas más prestigiosas del calendario nacional, organizada desde 1974 por el Real Club Náutico de Barcelona con el apoyo de la familia Godó. Más de 50 embarcaciones y casi 500 regatistas se darán cita este año en aguas de la Ciudad Condal.

El 45 Trofeo de vela Conde de Godó, que tendrá lugar del 24 al 27 de mayo próximos, convoca a las clases de crucero ORC y de monotipo J70 y J80. El plazo de inscripción se acaba de abrir y se prolongará hasta el 19 de mayo, pero las primeras unidades ya han formalizado el registro, como el Adrián Hoteles tinerfeño y el Vell Marí V palmesano, entre embarcaciones locales y varias internacionales, con bandera de Bélgica y Rusia.

La gran regata barcelonesa tiene programadas tres jornadas de pruebas, del viernes 25 al domingo 27 de mayo, mientras que el jueves 24 es el día reservado a registro de participantes, entrega de instrucciones de regata y control de peso de las tripulaciones de monotipo.

Este año el prestigioso Godó de vela tendrá un segundo acto, para conmemorar los 45 años del trofeo. Así, se celebrará el Trofeo Godó Especial 45º Aniversario, una nueva regata que unirá la capital catalana con Saint-Tropez, en la atractiva Costa Azul. El Real Club Náutico de Barcelona dará la salida de esta travesía de 230 millas náuticas (426 kilómetros) el 7 de junio, con el objetivo de que la flota participante pueda disputar luego la famosa Rolex Giraglia, que tiene lugar en Saint-Tropez del 10 al 12 de junio, bajo la organización del Yacht Club Italiano.

A falta de un mes para el inicio del 45 Trofeo de vela Conde de Godó, el Real Club Náutico de Barcelona ultima los detalles para esta gran cita náutica, que consolida la Ciudad Condal como una de las capitales internacionales del deporte de la vela.