Gerard Quintana presentarà el seu nou disc el proper divendres, 21 de març. “Tothom ho sap” Sala Barts

caratula_tothom-ho-sap442-429

El proper divendres 21 de març es podran sentir per primer cop els temes del nou disc a la Sala Barts de Barcelona

El disc significa el retorn al rock del cantant de Girona, que compta amb la complicitat del guitarrista Xarim Aresté, amb qui firma lletres i músiques

Gerard Quintana presentarà el seu nou disc el proper divendres, 21 de març. “Tothom ho sap” és el retorn al rock del cantant gironí, que firma el disc conjuntament amb el guitarrista Xarim Aresté (qui va ser el pilar de Very Pomelo, també membre de Sanjosex i associat, entre d’altres, a Maika Makovski, Paul Fuster i al retorn de Sopa de Cabra).

Els directes seran el moment en què les cançons del nou disc arribaran en la seva màxima expressió, i en què els temes es podran escoltar amb tota l’energia que desprèn l’àlbum. Després del seu pas per Barcelona, Quintana i Aresté faran parada a l’Auditori de Girona dins del Festival Strenes al cap d’una setmana (28 de març), i passaran pel Teatre Kursaal de Manresa el dia 11 d’abril. El dia 12 les seves cançons es podran sentir al Teatre Ànguel Guimerà d’El Vendrell , i el 31 de maig a El Torín (Olot).

Acompanyats d’una banda de primer nivell, Quintana i Aresté estaran acompanyats per Ermen Mayol (Bateria, percussió), Sergi Carós (baix), Ricard Sohn (piano, orgue i sintetitzador) i Joan Barbé (guitarra).
Així, Quintana reprèn amb força la seva carrera en solitari i ho fa molt ben acompanyat, després de quatre anys sacsejats per experiències ben intenses: de l’aliança amb Albert Pla al seu darrer treball,
‘Deterratenterrat’, als triomfals concerts de reunió de Sopa de Cabra.

És un disc que marca el seu retorn al rock després d’un cicle de treballs en solitari decantats per l’exploració de formats de cançó intimista i poètica.

Havent deixat reposar les emocions i les vivències, el cantant i compositor de Girona ha volgut recuperar l’energia rockera que el va empènyer al món de la música, ara amb additius renovats i idees fresques que tenen a veure amb el convuls moment que vivim.

TOTHOM HO SAP

1. 1000 PREGUNTES
2. ARA O MAI
3. PIN BALL
4. ELS INVENTORS
5. FIGUES DE MORO
6. QUAN MIRIS ENDINS
7. ARRIBAREM AL CEL
8. QÜESTIÓ DE TEMPS
9. LA CAMPANA
10. NEGRE O BLANC
11. EL CIM
12. TOT EL QUE SENTS 13. EL MONSTRE NU

FITXA ARTÍSTICA

Gerard Quintana / Xarim Aresté: Lletra i música Pep Pascual: Arranjaments vents Gerard Quintana: Veu Xarim Aresté: Veu, guitarres elèctrica i acústica, percussió, harmònica, banjo i mandolina Ermen Mayol: Bateria, percussió i veu Sergi Carós: Baix i veu Francesc Bertran: Guitarra elèctrica Fredy Wort: Piano i orgue Ricard Sohn: Piano, orgue i sintetitzador Pep Pascual: Saxos i serra Pep Garau: Trompetes Pascal Comelade: Ansioloqui de teclats Laia Cladellas: Soprano Gay Mercader: Exploracions Producció artística: Xarim Aresté Producció tècnica: Kei Macias Producció executiva: Xavi Pascual

CONCERTS DE PRESENTACIÓ

Divendres, 21 de març. 21h Festival de Guitarra de Barcelona. Sala Barts
Divendres 28 de març. 21h Festival Strenes. Auditori de Girona
Divendres 11 d’abril. 21h Manresa. Teatre Kursaal
Dissabte 12 d’abril. 22h El Vendrell. Teatre Àngel Guimerà
Dissabte 31 de maig. 23h Olot. Sala El Torín