GERMANS DE SANG PRORROGA AL TEATRE DEL RAVAL FINS AL 30 DE MARÇ

germans_prorroga
EL MUSICAL DE WILLY RUSSELL HA PENJAT EL CARTELL D’ENTRADES EXHAURIDES EN LA MAJORIA DE LES SEVES FUNCIONS
El Teatre del Raval continuarà amb les funcions del musical GERMANS DE SANG, de Willy Russell fins al 30 de març. L’èxit de l’espectacle des del dia de la seva estrena, el passat 13 de gener, avalen la nova posada en escena de Ricard Reguant.

 

 

CANVIS AL REPARTIMENT :

Després de l’estrena amb Roger Pera i Sergi Zamora, agafen ara el seu relleu com a bessons: Benjamí Conesa, en el paper de Mickey i Òscar Jarque en el paper del seu germà Edward, sempre acompanyats de Virgínia Martínez en el paper de Sra. Johnstone. També és novetat Albert Estengre en el paper de Narrador, que substitueix a Xavier Ribera-Vall, que al igual que Sergi Zamora deixen la producció per compromisos laborals adquirits prèviament a la prórroga del musical. Completen el repartiment Eduard Doncos, Lucía Torres, Isa Mateu, Ariadna Suñé, Irene Gil i Dani Claramunt, incorporat per a interpretar el paper de Sr.Lyons, inicialment representat per Benjamí Conesa. La direcció musical és de Dani Campos.

 

Horaris i preus:
Dijous i divendres: 20:30h.
Dissabtes: 18h i 21:30h. Diumenge: 18h.
Preu únic:22€

 

Ricard Reguant repeteix en la posada en escena de l’obra que van protagonitzar aleshores Àngels Gonyalons, Roger Pera, Sergi Zamora i Joan Crosas entre d’altres. Aquest cop l’adaptació catalana de l’emblemàtic musical Blood Brothers planteja una nova fórmula de posada en escena, més íntima i minimalista on l’essència del musical recau en la interpretació de l’elenc. Nou actors, un decorat mínim i amb la música sempre en directe interpretada a piano amb la direcció de Dani Campos.

Blood Brothers s’ha convertit en una de les obres més cèlebres del panorama musical. El 1983 s’estrenava la primera versió de l’obra a la capital anglesa. Cinc anys més tard es reestrena amb una nova revisió, convertint-se en una de les obres més representades, més de 20 anys ininterromputs en cartellera a Londres. L’obra es converteix en un èxit massiu a tot el món presentant-se a Austràlia, Japó, Sud-àfrica, Broadway.

El 1994 s’estrena a Catalunya sota el títol “Germans de Sang”, dirigida per Ricard Reguant i Jordi Doncos a la part musical. L’obra assoleix un gran èxit de públic i crítica, es representa tota una temporada al Teatre Condal, gira durant 6 mesos i gravacio i emissio per Tv3.

Germans de Sang Web oficial www.germansdesang.cat Facebook oficial https://www.facebook.com/GermansdeSangOficial Twitter oficial https://twitter.com/musicalgermans @musicalgermans