HEMABHARATHY PALANI / PRASANNA SAIKA / SURJIT NONGMEIKAPAML’Índia. Nit de peces curtes (22 de setembre) entrada gratuita

india1-790x490

 

 

 

 

 

 

HEMABHARATHY PALANI / PRASANNA SAIKA / SURJIT NONGMEIKAPAML’Índia. Nit de peces curtes

22 de setembre
Mercat de les Flors
20:30h

Sala MAC

Activitat gratuïta (aforament limitat)

Recull la teva entrada a les Taquilles Tiquet Rambla (Palau de la Virreina, La Rambla 99 de dilluns a diumenge de 10h a 20:30h) o les Taquilles del Mercat de les Flors a partir de 2 hores abans de l’espectacle. Aforament limitat.

Nit de peces curtes (Twine, Diabolique i Nerves) signades pels joves coreògrafs Hemabharathy Palani, Prasanna Saika i Surjit Nongmeikapam. La soledat, la recerca de la pròpia identitat o qüestions socio-polítiques són alguns dels temes d’aquestes obres nascudes dins el projecte Dance Connect 2015, dedicat a promoure joves coreògrafs de l’Índia a través de residències artístiques, com la que faran a la fàbrica de creació Graner, i presentacions a diversos festivals europeus.

TWINE, de HEMABHARATHY PALANI. Bangalore

Hemabharathy enllaça les diferents idees de solitud en el seu treball. Fent servir la gran metàfora del llaç, explora l’elasticitat amb la que una persona esdevé l’extensió d’una altra, a vegades ajuntant-se i a vegades distanciant-se. Aquest treball és una reflexió sobre el fet que estar sol a la vida- personal o professional- no vol dir necessàriament ser solitari.

Mentre que l’ impuls de la vida no s’alenteix, ella revela les petites coses de la vida que sovint es perden, – contemplar les ombres o dir secrets o observar les diferents personalitats que una persona pot tenir en diferents moments. Twine enllaça, tira, canvia, manté unit i a vegades, cau a trossos.

Concepte i coreografia Hemabharathy Palani
Interpretació Sylvester Mardi, Meghna Nambiar, Hemabharathy Palani
Música Samar Grewal
Llums Jonathan Roberts

Agraïments especials Parth Bhardwaj, Deepika Arwid de FACETS

Twine és una producció d’Attakkalari (Center for Movement Arts) del FACETS International Choreography Residency

DIABOLIQUE, de PRASANNA SAIKA. Calcuta

La ment és un portal entre el conscient i l’inconscient. El conflicte entre els dos és el que Prasanna anomena “diabòlic”, que és el que busca explorar amb en aquest treball. L’artista emprèn un viatge psicofísic de la identitat i l’autorealització, influenciat pel seu entorn. Diabolique parla dels instints adormits i no tant adormits de la ment i de la seva relació amb els comportaments de cadascú.

Concepte, coreografia, interpretació Prasanna Saika
Músic Martin Lutz
Multimèdia Margie Medlin

Diabolique està produïda per attakkalari (Center for Movement Arts) amb el suport de Prakriti Foundation al FACETS International Choreography Residency

NERVES, de SURJIT NONGMEIKAPAM. Manipur

Surjit Nongmeikapam a.k.a. Bonbon és un ballarí i coreògraf contemporani resident a Manipur. Surjit presentarà Nerves, projecte amb el qual va guanyar el Prakriti Excellence in Dance Awards el novembre de 2014.

L’obra és una manifestació física de la confusió i de l’esgotament experimentat pels joves de Manipur diàriament , a causa de les incerteses socials i polítiques de l’estat. És més, Nerves és universal ja que representa la frustració i les pors de les persones en àrees de conflictes a tot el món, on la joventut creix cada vegada més desil·lusionada. L’experiència de la tortura, la discriminació, els assassinats i els desplaçaments de la població local acumulen emocions amagades a les seves terminacions nervioses, esperant a ser expressades.

Coreografia Surjit Nongmeikapam
Interpretació Semjam Hemji, Laiphungbam Suraj Roy, Sumeet Sagolsem, Shantikumar Laishram, Akee Sorokhaibam, Surjit Nongmeikapam
Música i vídeo Chaoba Thiyam
So Sunil Loitongbam

Agraïments Monsoon Residency @Bozar; Prakriti Foundation; Surjit´s family

Aquest projecte rep el suport d’-Europe Foundation (ASEF) i Arts Network Asia (ANA)

Organitzat amb Mercat de les Flors, Graner, ASEF i Casa Àsia

Més informació http://mercatflors.cat/activitat/lindia-al-mercat-de-les-flors/