L’empresa de consum responsable Olokuti celebra el 10è aniversari amb una festa al seu jardí de Gràcia (dissabte 19 de setembre)

L’empresa de consum responsable Olokuti celebra el 10è aniversari amb una festa al seu jardí de Gràcia

520c9026-4490-427d-9ef9-c09adc937c03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dissabte 19 de setembre del 2015, l’empresa de comerç just i consum responsable Olokuti celebra els seu 10è aniversari amb una festa al seu jardí del Carrer Astúries, 36 del barri de Gràcia de Barcelona. L’acte, obert als clients i a tothom que hi vulgui participar, comptarà amb diverses activitats culturals que començaran a partir de les 18h.

Concretament la festa constarà de:

– Una instal·lació commemorativa.
– Un taller de creació per a petits i grans.
– Una exposició retrospectiva.
– Música en viu a càrrec del grup Birrita y pan
– Un pica-pica.

El projecte Olokuti va obrir les seves portes l’any 2005 amb l’objectiu de promoure el consum responsable mitjançant el foment del comerç just, la venda i distribució de productes ecològics i respectuosos amb el medi ambient; la comercialització d’elements artesanals, artístics i culturals produits localment. El propòsit d’Olokuti sempre ha estat contribuir a la creació d’un món més just, ric, sostenible i étic a través de les petites consumicions i les aportacions quotidianes dels seus clients.

Al llarg d’aquests 10 anys, la confiança de milers de persones ha permès que, a més de les dues botigues a Barcelona, Olokuti també hagi pogut obrir una botiga online de productes eco-solidaris amb distribució per a tota la peninsula ( www.olokuti.com ) i celebrar centenars d’actes culturals, solidaris i terapèutics al jardí de la botiga Olokuti del barri de Gràcia: conferències, festivals de música, projeccions audiovisuals, concursos infantils, tertúlies i recitals poétics s’han donat cita en aquest espai tan singular.