Idiota de Jordi Casanovas (dissabte 26 de setembre) Teatre-Auditori Sant Cugat

Idiota de Jordi Casanovas

Data
dissabte 26 de setembre . 21:00 h

Durada
1 hora i 10 minuts

Un home es presenta a unes ben remunerades proves psicològiques conduïdes per una atractiva psicòloga. El que ell veu com una manera fàcil i senzilla d’aconseguir els diners que necesita per resoldre els seus problemas econòmics es convertirá en una autèntica trampa.

Aquesta obra significa el retorn de Jordi Casanovas al thriller i a la comèdia negra després de les obres: Un home amb ulleres de pasta, Sopar amb batalla i, més recentment, la coproducció amb els Teatres Amics, Vilafranca: un dinar de Festa Major. Un joc negre, divertit i macabre, que situarà al protagonista al límit de la seva paciència i de la seva raó. Un joc també per a l’espectador, que haurà de resoldre mentalment cada un dels enigmes i obstacles que se li presenten al protagonista.

Direcció ​

Jordi Casanovas

Intèrprets

Anna Sahun

Ramon Madaula

Escenografia

Enric Planas

Construcció de l’escenografia Taller d’Escenografia Sant Cugat

Producció

Sala Muntaner

Amb la col·laboració de, Atrium Viladecans, Teatre Lliure i Teatre-Auditori Sant Cugat

archivo2-espectacles-495

 

 

 

 

 

 

@xarovin

És admirable la capacitat de @Jordi_Casanovas per reinventar-se. L’#Idiota és un joc d’intriga molt ben servit amb un afinadíssim Madaula.

Hilarant però inquietant proposta, plena d’intriga… Una gran funció que diverteix però que alhora també convida a la reflexió.

César López Rosell-El Periódico de Catalunya