Piaf! THE SHOW (dissabte 17 d’octubre) Teatre-Auditori Sant Cugat

Piaf! THE SHOW

Data
dissabte 17 d’octubre . 21:00 h

archivo2-espectacles-497

 

 

 

 

 

 

 

 

“Un recorregut per la increïble vida i la carrera professional d’Edith Piaf en el centenari del seu naixement.”

Piaf! THE SHOW és un viatge musical, amb imatges inèdites de la icona francesa, per l’època de La vie en rose. Una experiència audiovisual única protagonitzada per Anne Carrere, amant de les cançons clàssiques franceses, que va ser seleccionada al càsting a París per ser Edith Piaf en aquest màgic espectacle que captiva al públic pel poder de la seva veu i el seu carisma natural. La cantant, Germaine Ricord, amiga íntima de Piaf, va quedar impressionada per la similitud de la veu de Carrere amb la de la llegendària cantant parisenca.

L’espectacle, que commemora el centenari del naixement de Piaf,ens apropa a la seva persona i la seva vida, des dels carrers del barri de Belleville on va néixer fins a la seva consagració amb himnes comara La vie en rose o Non, je ne regrette rien.

Un emocionant concert teatralitzat.

Aquest concert es farà en format Sala Cabaret

Del 9 d’octubre fins al 8 de novembre la platea del Teatre-Auditori es convertirà en una SALA CABARET. Aquest concert i altres espectacles es podran veure còmodament prenent una copa dins el teatre. Una experiència única i un autèntic luxe que no et deixarà indiferent.

Anne Carrere, veu
Arnaud Fuste, piano
Guy Giuliano, acordió
Fabrice Bistoni, contrabaix
Laurent Sarrien, percussió i batería

Més informació http://tasantcugat.cat/programacio/index.php?id=497&categoria=1