Jornada de portes Palau Guell 1 de març

L’adquisició de les entrades serà exclusivament de manera online a través de www.palauguell.cat menys la jornada del 23 d’abril que es farà de manera presencial amb dos torns a les 10h i a les 15h fins exhaurir les existències.

L’aforament és limitat per motius de conservació i preservació.

Les entrades per a la jornada de portes obertes del primer diumenge de mes es repartiran el dilluns anterior (es pot donar el cas que s’exhaureixen les entrades abans de la data de finalització del repartiment).

Els dies especials de portes obertes (Nit dels Museus, 10 de juny (festa local a Barcelona), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 24 de setembre (La Mercè) i el dia 15 de desembre Dia del Palau Güell) els tiquets es repartiran el dilluns de la mateixa setmana o bé el dilluns de la setmana anterior, i s’anunciarà prèviament al web i a les xarxes socials.

El fet que un nombre elevat d’usuaris es connectin simultàniament a la pàgina web www.palauguell.cat per adquirir les entrades, pot produir incidències en la gestió informàtica que seran resoltes al més aviat possible. Us preguem que si no podeu adquirir les entrades, ho intenteu altra vegada al cap d’uns minuts.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.