La Gran Gala Solidaria de Màgia del Festival Li Chang de Badalona arriba del 1 de març.

El Festival Memorial LI-CHANG de Badalona tanca la seva XX edició, el proper diumenge 1 de març al Teatre Blas Infante, amb la Gala Solidària de Màgia, que ja té les entrades exhaurides.

  •  El darrer cap de setmana de màgia arriba un cop finalitzades les Gales Internacionals, en les quals el mag finlandès, Marko Karvo, s’ha alçat amb el Premi Li-Chang de l’edició d’enguany.
  • Guillem BautistaÁlvaro Cortés i Mag Alouette ( MagiKart ) i Daniel Sánchez  (Premi Jove Li-Chang 2019) són els mags que actuaran a la Gala Solidària.

An image

Barcelona, 25 de febrer del 2020. El Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang, una de les demostracions de màgia més destacades a nivell nacional i internacional, arriba a la recta final de la seva 20a edició amb la programació de la Gala Solidària de Màgia, que tindrà lloc el proper diumenge 1 de març (18h) al Teatre Blas Infante. MagiKart – la primera associació de màgia de Badalona i nascuda a partir d’edicions anteriors – i Daniel Sánchez – Premi Jove Li-Chang 2019 – presentaran una última jornada plena de dinamisme i dansa que comptarà, també, amb la participació de l’escola de dansa Danzalona, amb una coreografia inspirada en l’univers de Harry Potter. 

Els mags que actuaran en aquesta gala són: Guillem Bautista, Álvaro Cortés i  Mag Alouette(MagiKart) i Daniel Sánchez (Premi Jove Li-Chang 2019). 

La recaptació de la gala es destinarà al projecte Solidarimàgia, una iniciativa que porta la màgia a les regions més desfavorides del món, i que enguany actuarà al Senegal. 
Les entrades per la Gala Solidària estan exhaurides des de fa molts dies.