Kosmic Girls’, el music-hall que triomfa a Barcelona

Kosmic Girls’, el music-hall que triomfa a Barcelona

 

Kosmic Girls (1)

 

 

 

 

 

El show conduït per Kyra Shimai es podrà veure el que queda de 2016 al Teatre Aquarella.

L’espectacle reprèn aquells aires tan suggestius d’una Barcelona que es divertia als cabarets i teatres de revista, amb grans dosis d’improvisació que faran que cada funció sembli diferent. Adaptacions musicals amb temes d’actualitat i crítica social estan presents.

Les 5 components de Kosmic Girls canten, ballen i et conviden a gaudir d’un moment inoblidable sota la batuta de Kyra Shimai, mestressa de cerimònies que et conduirà per un món màgic. Farà de tot per dur-te molt lluny sota un emblema ancestral: «L’art no existeix per reproduir el visible, sinó per fer visible el que està més enllà del món «.

Homes o dones? Què importa! Artistes! Una companyia jove que et farà viatjar per un món tan Kòsmic com real… i és que Sandra Lena, Luna Diva, Tiffany i La Waacka seran també les encarregades de què la ficció ens recordi una mica a la realitat.

Alguna vegada t’has sentit com en un somni? Has desitjat aturar el temps? Kosmic Girls reprèn el Music Hall com a referent per crear un espectacle de Cabaret amb aires d’aquella Barcelona canalla dels anys 70 als anys 90, totalment actualitzat i amb moltes dosis d’humor.

Informació de l’espectacle:

Horari: Dijous a les 22:00.

Preu: de 15€ a 20€.

Duració: 90 minuts.

Lloc: Teatre Aquarella (Avinguda Gran Via de les Corts Catalanes 572).

Venta d’entrades a

Atrápalo

i a la taquilla del teatre.

Segueix-nos a

 

 

Facebook, Instagram y Twitter

.