ARRIBA LA SETENA EDICIÓ DE THE SHOPPING NIGHT BARCELONA (1 de desembre)

 15037239_1840179686263425_2332322888012465798_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Eat me, Shop me, LIVE ME

ARRIBA LA SETENA EDICIÓ DE THE SHOPPING NIGHT BARCELONA

L’1 de desembre el Passeig de Gràcia i els carrers adjacents es convertiran en el Passeig de les Meravelles, un indret màgic on tot serà possible.

Alícia, la Reina de Cors, el Conill Blanc, el Barreter Boig o el Gat de Cheshire se sumaran a aquesta gran festa en la qual les botigues es mantindran obertes des de les 20 hores fins a la matinada.

Enguany la diversió està assegurada, de la mà de la nova agència organitzadora Up to You Barcelona, s’aposta per un esdeveniment popular on els participants seran els propis protagonistes d’aquesta fantasia.

Torna la màgia del Passeig de Gràcia amb The Shopping Night
Barcelona 2016

Una nit formidable farcida de festes i concerts a les botigues i al carrer. Possibilitat de fer compres amb grans descomptes, viure la moda i les tendències amb les escoles de disseny i l’espai Outfit. Una nit especial per compartir amb les celebrities i els influencers del moment.
 
The Shopping Night Barcelona 2016 començarà  a les 20h de la tarda. L’acte d’apertura tindrà lloc al Palau Robert amb els parlaments institucionals encapçalats per l’Excma. Sra. Montserrat Ballarín, Regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, per l’Hble. Sr. Jordi Paiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, pel Sr. Lluis Sans, president de l´Associació d´Amics dels Passeig de Gràcia, la Sra. Noemi Talero, directora de TSNB2016, la Sra. Maika Heerdt, directora de l’agència organitzadora Up to You Barcelona.
 
Alícia en terra de Meravelles és el leitmotiv d´aquesta gran festa ciutadana que vol retre homenatge al propi Passeig de Gràcia que s’ha convertit amb el temps en un dels eixos comercials més desitjats del món.

 
Activitats destacades:
 

  • Les celebrities no es volen perdre aquesta nit i posaran al photocall instal.lat al Palau Robert a partir de les 20h. A la festa VIP han confirmat la seva presència: Joana Sanz, parellla de Dani Alves, Enrique Solis, Oriol Elcacho, Axel Pons, Miguel Abellán.
  • Brou solidari preparat per Carme Ruscalleda i Raül Balam al restaurant Moments del Mandarin Oriental Barcelona.
  • El Futbol Club Barcelona estrena botiga.
  • Influencers Meet Up a l’stand de 21.buttons amb la @Goicoechea22 @paulagonu i  @gigivives
  • Espai Outfit amb les millors creacions dels professionals i de les escoles de disseny
  • Recreació a l’entrada principal del Majestic Hotel & Spa Barcelona de l’escena del té d’Alícia al País de les Meravelles.