Kosmopolis’19 Del 20 al 24 de març de 2019 al CCCB

image005

 

 

 

 

 

La desena edició de Kosmopolis, que tindrà lloc al CCCB del 20 al 24 de març amb el lema «Els relats que mouen el món», presenta un programa que reunirà més de cent-trenta autors consagrats i noves veus per tractar alguns dels principals desafiaments de la cultura i la literatura en la seva concepció més oberta. El festival gira entorn dels relats del segle XXI que intenten donar sentit al món que hem creat.

No hi faltarà un clàssic del festival, els Diàlegs K, on Julian Barnes, Dave Eggers, Han Kang, Enrique Vila-Matas, Gonçalo M. Tavares i Susan Orlean abordaran temes clau de la literatura i del nostre temps. Per parlar de física quàntica, comptarem amb la científica i escriptora Lisa Randall i amb els científics José Ignacio Latorre i Philip Ball.

K19 reprèn el tema dels feminismes per reflexionar sobre l’apoderament femení en tots els àmbits. Ja han confirmat la seva assistència les escriptores Laura Bates, Mona Eltahawy, Najat El Hachmi, Paula Bonet, Eva Baltasar i Natza Farré.

Richard Sennet, Éric Sadin, Marina Garcés, Paul Mason, Helen Hester, Nick Srnicek i Agustín Fernández Mallo analitzaran les transicions del capitalisme i per explorar l’evolució de la narrativa i els seus suports, s’ha convidat l’artista Libby Heaney i l’storyteller Manuel Bartual, entre d’altres.

Performances, concerts, recitals, poetry slam, lectures dramatitzades o estrenes cinematogràfiques conformen l’escena plural de K19 i comptarem, entre d’altres, amb Jocelyn Pook, Blixa Bargeld, J.A. Bayona i María José Llergo.