LA BOHÈMIA a la sala Palau i Fabre de La Seca – Espai Brossa el divendres 8 de gener a les 21:30h., i estarà en cartell fins al 24 de gener de 2016.

f08d697d-45b5-4eeb-9586-c0260eefdb79LA BOHÈMIA

Direcció i dramatúrgia Agustí Humet
Intèrprets Xuel Díaz, Úrsula Garrido i Víctor Vela
Músics Manel López i Víctor Vela
Escenografia i vestuari Companyia La Bohèmia
Producció Companyia La Bohèmia
Producció Executiva Àfrica Estríngana

del 8 al 24 de gener del 2016

Un entranyable concert teatralitzat sobre unes persones i una època: principis del segle XX, Montmatre, l’absenta, Paris…

 

SINOPSI

La Bohèmia és un petit concert teatralitzat, condimentat amb algun toc de poesia i un xic d’opinió. Un viatge despullat a l’essència d’un repertori d’una sensibilitat extraordinària i una immensa bellesa. Perquè, de bohemis, tots n’hem estat en algun moment o altre. D’alguna manera o altra.
Bogeria, fragilitat, tremolor, revolució, surrealisme, picardia, amor, melangia, llibertat, record, ruptura i anhel.
Un recorregut senzill alhora que agosarat pel com, per a nosaltres, continua prou vigent una manera de viure, conviure, sentir i compartir. Un recorregut per la nostra passió per l’art, la cançó i la bellesa.
Un petit esbós d’una època, d’un estil, d’una música i d’una manera de fer que han quedat als nostres cors i ens fan frisar per mostrar el que tenim per dir sobre tot el que tantes vegades hem sentit.

AGUSTÍ HUMET

El podríem definir com a un home de música i teatre. Situat entre la praxis, la pedagogia i la gestió de centres. Dins del món teatral el podem considerar un especialista en Kurt Weill i Bertold Brecht, però la música sempre ha estat el pretext per arribar a la profunditat interpretativa de l’actor. Essent així, ha treballat sobre materials molt diversos, que van des del ja citat Kurt Weill, a S. Sondheim, L. Bernsetin, B. Vian i un llarg etcètera.
Ha participat activament en seminaris de personatges destacats del món del teatre com Alain Chipot, Helen Gallagher, Carles Guinovart, Ida Kelarova, Daniel Deshays o Sonja Kehler.

En la faceta de músic/actor cal destacar la seva participació en l’espectacle Tafalitats,de Karl Valentin, dirigit per Pau Monterde (Centre Dramàtic del Vallès). A partir d’una idea d’en Joan Casas i juntament amb l’actriu Ester Formosa creen el personatge de La Canyí, en l’espectacle Doncs què voleu que hi faci. Amb més de 100 representacions per Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol. L’any següent crearien un segon espectacle de La Canyí, Jo no em quedo per vestir Sants, al Festival de Tardor de Barcelona dirigit per Miquel Gorriz. Juntament amb el director escènic i actor Joan Anguera, funda la companyia coral Follim Follam, amb l’espectacle Pornofonia bucal del que se n’edita un disc i es fan més de 100 representacions pels Països Catalans.

Com a director teatral cal destacar en els últims anys les cinc edicions de Postres de Nadal al teatre Alegria, i els espectacles amb la companyia Fu-remoll teatre; Boris Vian, parlem-ne, Cole Porterland, Mª Aurèlia Capmany: Una Dona, un País. Amb el Toti Soler, Joan Massotkleiner i Gemma Humet espectacles com: Cançons d’amors i de guerres i 1714 segar i batre, El musical Assassins de Stephen Sondheim. Al Maig del 2015 estrena a Terrassa: Homenatge a Josep Oller i el seu Moulin Rouge. I l’estrena a Santa Coloma de La Bohèmia.

LA BOHÈMIA a la sala Palau i Fabre de La Seca – Espai Brossa el divendres 8 de gener a les 21:30h., i estarà en cartell fins al 24 de gener de 2016.