La Cavalcada dels Reis Mags a Barcelona (5 de gener 2016)

ObtenerImagenLa Cavalcada dels Reis Mags a Barcelona

Com és tradicional, la festa començarà a les 16.30 h, al Moll de la Fusta. Ses Majestats arribaran a bord del Pailebot de Santa Eulàlia en companyia de tots els seus ajudants. Després de la tradicional cerimònia de rebuda de Ses Il·lustres Majestats d’Orient, començarà un recorregut que passarà per diversos carrers.

 

 

 

Recorregut i horaris de pas estimats:

– A les 18 hores començarà a desfilar la Cavalcada i recorrerà els carrers de la ciutat des de l´avinguda del Marquès de l´Argentera (18h) fins a l´avinguda Maria Cristina. Els horaris previstos de pas de la primera carrossa de la rua són: plaça d´Antoni López (18.25h), plaça d´Antoni Maura (18.45h), plaça d´Urquinaona (19.10h), plaça de Catalunya (19.20h), plaça Universitat (19.50h), carrer de Sepúlveda cantonada Urgell (20.05h) i plaça d´Espanya (20.30h). L´arribada del primer element del seguici a l´avinguda Maria Cristina amb l´avinguda de Rius i Taulet es preveu que sigui a les 20.45h i l´arribada de l´últim element del seguici, a les 21.30h.

Hi haurà dos espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda: a la Plaça d´Antonio López i davant de l´escenari del Moll de la Fusta.

Es podrà consultar per quin carrer estan passant els Reis entrant al web www.barcelona.cat/recorregut i des del www.barcelona.cat/nadal es retransmetrà la cavalcada en directe.