La ciutat s’omple de música clàssica amb el ‘Barcelona Obertura Spring Festival’ del 4 al 17 de març

03_2_6_anuncios_ayuntamiento_1920x_1080_0 (1)
La ciutat s’omple de música clàssica amb el Barcelona Obertura Spring Festival

50 concerts del més alt nivell repartits per Barcelona durant 15 dies

El Barcelona Obertura Spring Festival és el primer festival de música clàssica programat conjuntament per les principals institucions de la ciutat: el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori. Aquestes tres sales han fet pinya per organitzar quinze dies de concerts per Barcelona. El festival comptarà amb disset concerts dins els espais esmentats i també oferirà trenta-tres concerts gratuïts en diferents llocs de la ciutat, els quals reben el nom d’Obertura City+. D’aquesta manera Barcelona Obertura posicionarà Barcelona dins el circuit internacional de música clàssica durant la primavera. El festival comptarà amb grans noms de la música clàssica com Valery Gergiev, Kent Nagano, Diana Damrau, Daniil Trifonov, Tabea Zimmermann, Jonathan Nott, Grigory Sokolov, Irene Théorin i Matthias Goerne. L’Overtura City+ se celebrarà en espais tan variats com ara l’Antiga Fàbrica Damm, la Casa Batlló, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, la Presó Model, el Conservatori del Liceu i alguns espais municipals com el CC Fort Pienc, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, el CC La Sedeta i el Casinet d’Hostafrancs.

El Barcelona Obertura Spring Festival serà del 4 al 17 de març per diferents sales de concerts i espais de la ciutat. Als concerts s’hi interpretaran composicions del nivell de La consagració de la primavera de Stravinsky, la Tercera i Cinquena simfonia de Mahler, el Rèquiem de Victoria o la cantata Alexander Nevsky de Prokófiev, entre moltes altres.

Es poden trobar entrades per diversos preus, així com concerts gratuïts. Trobareu tota la informació al web del festival.