La Fira Internacional d’Art de Barcelona celebra els 10 anys de la primera edició «Barcelona Showcase» 3 i 4 de desembre


FIABCN se celebrarà al desembre

Seran els dies 3 i 4 de desembre al Museu Marítim de Barcelona quan la Fira Internacional d’Art de Barcelona (FIABCN) obri les seves portes i exposi les obres d’art contemporani d’artistes internacionals consagrats i emergents.

Aquesta edició, organitzada per ICM Gestora Cultural, a més, commemorarà la dècada des que es comencés a organitzar, per primera vegada, a la Casa Batlló la “Barcelona Showcase”.
La FIABCN és coneguda per la seva exquisida selecció d’art contemporani internacional, que aglutina de més de 100 artistes establerts i emergents de més de 35 països.

Des de la seva creació el 2011, el seu objectiu ha estat el de destacar les credencials globals de Barcelona al mig de l’art, oferint als artistes de tot el món una plataforma que realment celebra la creativitat, la innovació i la diversitat cultural.

A l’igual que en les seves edicions anteriors, el seu director segueix sent Natal Vallvé, fundador de la Fira Internacional d’Art de Barcelona, Tòquio, Amsterdam, Miami, Oxford, Rotterdam, Viena, Dubai, Xangai, Global Art Agency Ltd i ICM Gestora Cultural.

«Aquesta edició, el Comitè de Curadors són membres d’una comunitat d’art de gran importància mundial que estableix l’alt estàndard de la fira, el que garanteix que el col·leccionista pugui comprar amb la confiança que està invertint en el millor de talent emergent» explica.

El que fa, a més, a aquesta fira especial és la possibilitat que els visitants tinguin un tete-a-tete amb els artistes, i pot adquirir directament les seves obres parlant amb ells a el millor preu ja que FIABCN no cobra cap comissió.

Nominacions als PIAB
Tots els expositors d’aquesta fira d’art estan nominats a el «PIAB» (Premis Internacional d’Art de Barcelona), que es lliurarà el 4 de desembre a les 17.30h a la Sala Gran de al Museu Marítim de Barcelona.
Aquest guardó és un premi internacional anual que organitza FIABCN en col·laboració amb Juve i Camps, Taschen i Royal Talens i consisteix en un estand expositiu per a la següent edició de la fira de Barcelona o de qualsevol de les que organitza ICM Gestora Cultural a nivell internacional.

Per a més informació: www.fiabcn.cat / contact@fiabcn.com