LA FLOR DE PAPER (del 14 de desembre al 5 de gener del 2014) Teatre Tantarantana

79e08f32fa8a036f84441baab7b7a7ff_L

LA FLOR DE PAPER

FER VISIBLE L’INVISIBLE
DEL 14 DE DESEMBRE AL 5 DE GENER DEL 2014

Duració: 70′
Espectàcle en català

Dos desconeguts, cara a cara. Per primer cop a la vida. Es reconeixen per primera vegada. Estan ben a prop. Es poden sentir, fins i tot, la respiració. Se sent el silenci. Les mirades no es creuen. Hi ha por. Hi ha molta por. Dos desconeguts, cara a cara. Desconeguts però íntimament lligats.

Per una banda tenim a A, una dona. Política. El seu marit va morir en un atemptat terrorista anys enrere, deixant òrfena una filla d’un any. Des de la mort del seu marit té malsons constants. Però també un sentiment de culpabilitat. I és que hi ha qui pensa, ella potser també, que s’ha aprofitat de la seva tragèdia per a «escalar» políticament.

Per altra banda, tenim a B, un home. Va ser qui, en un dia plujós, va prémer el gallet de la pistola que va acabar amb la vida del marit d’A.B porta anys empresonat. Està complint condemna. Els anys de presó han suposat anys de tancament en si mateix, de reflexió i de por. Ara, està disposat a treure cap a fora aquesta reflexió i aquesta por. Està disposat a demanar perdó.

I,per última, tenim al Mediador. Una persona que serà l’enllaç entre A i B però que, no agafarà protagonisme, perquè serà, al cap i a la fi, una espècie de contacte entre «La flor de paper» i el públic que l’estarà veient i escolant.

FITXA TÈCNICA

Una producció de EL BALCÓN DE LA ESPERA

Text: Roger M. Puig
Direcció: Roger M. Puig

Actors: Georgina Asin, Joan Serrats i Pere Selvas
Ajudant de direcció: Anna Melgarejo
Espai escènic, vestuari i art: Massimo Permice i Irene Jiménez
Espai Lumínic: Ingrid Espín