La Fórmula 1 arriba a Barcelona (del 4 al 17 de maig)

La Fórmula 1 arriba a Barcelona

cabecera_cat

 

 

 

 

 

 

Hi haurà activitats programades del 4 al 17 de maig, que coincidiran amb el Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona – Catalunya, que celebra el seu 25è aniversari del 8 al 10 de maig amb el Gran Premi de Fórmula 1 d’Espanya Pirelli, i el Saló de l’Automòbil, que tindrà lloc del 9 al 17 de maig.

L’automòbil i el món del motor seran els protagonistes indiscutibles dels propers dies a la capital catalana, amb tot un seguit d’activitats vinculades amb l’esport de motor, especialment amb la Fórmula 1.

Per començar, el dilluns 4 de maig s’estrenarà amb la conferència “F1, un motor per Barcelona: impacte econòmic i notorietat de marca”, de 12.00 a 14.00 hores, a l’ESADE Campus Barcelona Pedralbes, a càrrec de Luis Vives, professor titular del Departament de Direcció General i Estratègia a ESADE i d’un representant de la FIA (Federació Internacional de l’Automòbil). Tot seguit, tindrà lloc una taula rodona en què intervindran Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona – Catalunya, Jordi William Carnes, director de Turisme Barcelona, i Oriol Iglesias, director de l’Esade Brand Institute, entre altres.

L’endemà, dimarts 5 de maig, s’inaugurarà oficialment la Setmana de la Fórmula 1 al passeig de Gràcia, a les 19.00 hores als jardinets de Gràcia, on hi haurà estands i activitats per als aficionats. L’acte coincidirà amb el tret de sortida de la mostra dels 25 anys de F-1 a Catalunya, que aquests dies es podrà visitar al Palau Robert.

La Setmana de la Fórmula 1 portarà diverses activitats tant a Barcelona, amb actes com la conferència “La contribució de la F-1 al futur de la indústria de l’automòbil”, el 6 de maig a l’Hotel Alexandra, com al Circuit de Barcelona – Catalunya, on precisament es disputarà, del 8 al 10 de maig el Gran Premi de Fórmula 1 d’Espanya Pirelli, l’acte oficial de celebració dels 25 anys del circuit.