La Fundació Antoni Tàpies compleix 25 anys, i ho vol celebrar amb tu. Vine a gaudir dels actes gratuïts amb motiu del nostre aniversari. Des del vespre fins a la mitjanit, l’11 de desembre

capsalera 25 anys print-764114

La Fundació Antoni Tàpies compleix 25 anys, i ho vol celebrar amb tu. Vine a gaudir dels actes gratuïts amb motiu del nostre aniversari. Des del vespre fins a la mitjanit, l’11 de desembre oferim itineraris comentats a l’exposició Tàpies. Col·lecció d’artista. Podràs descobrir les interioritats del museu amb visites als espais de restauració i d’arxiu, i assistir al concert de Wolf Saxon. A més, cada tarda dels dies 11, 16 i 17 de desembre podràs participar en diverses presentacions de llibres.

 

 

 

 

Programació

Divendres 11 de desembre

Portes obertes

De les 18.00 a les 24.00 h serà possible visitar la Fundació Antoni Tàpies gratuïtament amb motiu de la celebració del 25è aniversari.

Activitats | Presentacions de llibres

A les 18.00 h

Presentació del catàleg digital dels 25 anys de publicacions de la Fundació Antoni Tàpies, a càrrec de Clara Plasencia i Enric Farrés.

A les 19.00 h

Presentació del llibre Conversación con Manuel Borja-Villel, a càrrec de Manuel Borja-Villel, Marcelo Expósito i Jorge Ribalta.

A les 20.00 h

Copa de celebració.

Activitats | Visites guiades gratuïtes

Inscripcions a partir de les 18.00 h segons l’ordre d’arribada a la recepció (no es fa reserva prèvia).

A les 20.30 h

Visita comentada a l’exposició Tàpies. Col·lecció d’artista, a càrrec de Núria Homs, conservadora de la Fundació i comissària de l’exposició.

Visita a l’Arxiu de la Fundació Antoni Tàpies, a càrrec de Núria Solé Bardalet, responsable de l’Arxiu.

Visita comentada i mostra d’exemplars a la Biblioteca de la Fundació Antoni Tàpies, a càrrec de Glòria Domènech, responsable de la Biblioteca.

A les 21.00 h

Visita comentada a l’edifici de la Fundació Antoni Tàpies, a càrrec de Maria Sellarès, responsable del Servei Educatiu.

Visita comentada al taller de Conservació i Restauració, a càrrec de Mònica Marull, responsable de la Conservació tècnica.

Visita comentada al voltant dels espais i la història de la Fundació Antoni Tàpies, a càrrec de Carles Guerra, director de la Fundació.

Activitats | Concert

A les 21.30 h

Concert de Wolf Saxon

Dimecres 16 de desembre

Activitats | Presentacions de llibres

A les 19.00 h

Les arts de l’espace. Écrits et interventions sur l’architecture, a càrrec de Joana Masó i David Bestué.

Filosofía inacabada, a càrrec de Marina Garcés i Xavier Antich.

Dijous 17 de desembre

Activitats | Presentacions de llibres

A les 19.00 h

El llarg procés. Cultura i política a la Catalunya contemporània (1937-2014), a càrrec de Jordi Amat i Jorge Luis Marzo.

Vieja luna de Bilbao, a càrrec de Joseba Zulaika i Carles Guerra.

Més informació http://www.fundaciotapies.org/site/spip.php?article8438