NEIX L’EIXAMPLE TEATRE

Lo Tuyo y Lo Mío (3) NEIX L’EIXAMPLE TEATRE

Eixample Teatre
(c/. Aragó, 140, Barcelona)

Els integrants de les companyies teatrals TEATRITUS i LA PAPARRA s’aventuren a comandar l’EIXAMPLE TEATRE, avalats per una llarga trajectòria artística i professional.

L’EIXAMPLE TEATRE no és una sala nova a la nostra ciutat, però si una sala renovada que s’obre després d’un temps tancada i ho fa amb la intenció de recuperar un espai d’oci per al públic.

Entre els objectius artístics de la sala, cal destacar el de continuar programant espectacles en tots els formats i totes les disciplines, donant cabuda també a companyies de recent formació que requereixen d’un espai de exhibició per als seus projectes.

El públic és part essencial d’aquest projecte i està molt present en la programació que s’està preparant ja que els més petits, el públic familiar, els amants de l’opera, del teatre de text, dels monòlegs, entusiastes de la dansa, dels titelles, del cabaret, dels musicals, en definitiva del màxim de disciplines artístiques, tindran una amplia i eclèctica oferta per cobrir seus els gustos artístics. Així, doncs, el proper dia 9 de desembre, iniciem el nostre projecte oferint el musical per a tots els públics LO TUYO Y LO MÍO de la compañía

ConUnCantoEnLosDientes, l’espectacle ideal per a totes les famílies en aquestes dates: EL CONTE DE NADAL de la companyia Sim Salabin Teatre i els titelles que ens presentaran el PRÍNCIPE DE LA RISA.

PROGRAMACIÓ  

LO TUYO Y LO MÍO
Del 10 de desembre de 2015 al 17 de gener de 2016

Equip Artístic i Tècnic:

Repartiment
Karen Gutiérrez / Xènia Reguant
Manuel Ramos
Andreu Cañadell

Direcció Musical
Dídac Flores Rovira

Direcció i coreografia
Joan Mª Segura I Bernadas

Dramatúrgia
Creación Colectiva

Disseny de llums i sò
Roger Guinot

Disseny Gràfic
20cmstudio

Fotografia
Jordi Egea / 20cmstudio

Producció
ConUnCantoEnLosDientes

Idioma: Castellà
Durada: 75 min
Horaris: de dijous a dissabtes 20.30h i diumenges 19.00h
Venta d’entrades: Taquilles del teatre i Ticketea
Preu: 16€

SINOPSI
La comèdia musical que no t’esperes:
una història d’amor narrada amb un popurri de 75 cançons en 75 minuts.

Emociona’t i riu a riallades amb aquesta divertida parella que parla amb cançons, utilitzant com a únic diàleg grans èxits des dels 60 fins als nostres dies.

Desde Rocío Jurado, Raphael o Ana Belén fins Karina, Marisol i Mocedades; passant per Mecano, Danza Invisible o Presuntos Implicados per acabar amb Chenoa i Shakira.

I fins i tot, atrevir-nos amb Fangoria o Delafé y las flores azules.

La solitud, la pujada de l’enamorament, l’estabilitat, la gelosia, les crisis… a ritme de pop, rock, ranxeres, coples, salsa, i fins a música disco recordant el més sublim i el més friqui de la història musical del nostre país.

Lo Tuyo y Lo Mío
Els èxits de sempre per a una història cantada com mai.


75 CANÇONS EN 75 MINUTS PER UNA HISTÒRIA DE
DOS

Lo Tuyo i Lo Mío és un nou musical de petit format, íntegrament cantat.
No hi ha textos que introdueixin les cançons, ni diàlegs que enllacin uns temes amb altres … només cançons.

La comèdia musical ha estat escollida per inaugurar la temporada nadalenca de l’Eixample Teatre des del 10 de desembre al 17 de gener. Karen Gutiérrez, alternant-se amb Xènia Reguant, i Manuel Ramos són les dues veus protagonistes, sota la direcció musical de Dídac Flores i la direcció escènica de Joan Mª Segura.

El musical és una història d’amor narrada amb un popurri de 75 cançons en 75 minuts. Els dos actors, amb Andreu Cañadell al piano, aconseguiran que el públic s’emocioni i esclati a riallades utilitzant les cançons com una forma de comunicar-se ja que el seu únic diàleg serà a través de grans èxits des dels 60 fins als nostres dies, repassant així lo més divertit i commovedor de la història musical del nostre país.

Cançons de Rocío Jurado, Raphael i Ana Belén fins Karina, Marisol i Mocedades; passant per Mecano, Danza Invisible o Presuntos Implicados per acabar amb Chenoa i Shakira. I fins i tot atrevir-se amb Fangoria o Delafé y las flores azules.
Tot un repertori en espanyol, excepte petites concessions en anglès molt conegudes pel gran públic.

Els tres artistes combinen el seu talent sobre l’escenari interpretant les cançons amb tal complicitat que permeten a l’espectador endinsar-se en la història fàcilment, viatjant per les diferents fases de la parella, des de la solitud al pujada de l’enamorament, l’estabilitat, la gelosia, les crisis …

Tot això regat amb una bona dosi d’humor on els drames van a ritme de pop, rock, ranxeres, coples, salsa, i fins a música disc. A més, l’acollidor decorat minimalista d’aire vintage, tracta l’espectador com a un amic que convides al saló de casa per compartir la intimitat de la parella protagonista.

El seu variat repertori de cançons fa que arribi a un ampli ventall de públic: des dels grans de la casa que recordaran amb nostàlgia les cançons de la seva època, passant per les generacions de 30-40 anys que van viure «la moguda dels 80», als adolescents addictes a la ràdio fórmula més actual fins arribar als més petits que també gaudeixen del ritme vertiginós del musical.

A Lo Tuyo y Lo Mío diversió, sentiments, rialles i emoció es barregen per formar una nova i original combinació, en una inesperada trama orquestrada per Joan Maria Segura, director i coreògraf de l’espectacle, que no deixa de sorprendre al públic en el transcurs d’aquest musical que mostra els èxits de sempre per a una història cantada com mai.

Lo Tuyo y Lo Mío va començar la seva trajectòria d’èxit al Club Capitol de Barcelona al març de 2014 prorrogant fins juliol del mateix any, gràcies a la bona acollida de públic i crítica, consolidant-se com l’espectacle revelació de la temporada. Ha estat en gira per més de 40 localitats de la geografia espanyola, recalant en la XIX Feria de artes escénicas de Castilla La Mancha, on obté unes magnífiques valoracions del públic i professionals. A la primavera de 2015 va arribar al Teatro Fernán Gómez de Madrid obtenint novament el favor de crítica i públic. Ha estat nominat als Premis Broadway World com a Millor Musical de petit format i acaba de rebre la distinció d’espectacle recomanat per la comissió de LaRed.

BIOGRAFIES

Joan Mª Segura i Bernadas, director i coreògraf.
Membre fundador de la companyia Egos Teatre, responsable d’èxits com Ruddigore o la nissaga maleïda o La casa sota la sorra sent nominat com a Millor Director d’Escena als Premis de Teatre Musical i als Broadwayworld Spain per El crimen de Lord Arthur
Saville. En els seus últims treballs destaquen Killer, un thriller musical de Guillem Clua i Xavi Mestres, L’endrapasomnis de Teatre al Detall, You say tomato o Boges per la Sala Muntaner.
Com a coreògraf ha realitzat diversos treballs: T’estimo ets perfecte, ja et canviaré dirigida per Elisenda Roca, La dona vinguda del futur dirigida per Marc Rosich o Concha, yo lo que quiero es bailar dirigida per Josep Maria Pou.

Dídac Flores, direcció musical i pianista.
Ha treballat com a director musical en tots els espectacles de La Nova Trinca, com a director orquestral i vocal de les Caramelles La Coromina i diversos musicals de la companyia El Traspunt. Debuta com a actor a La Trinca sota la direcció de Joaquim Oristrell i de Coco Comín. Els seus treballs més recents han estat al repartiment de Grease, el musical i a la darrera producció de Mar i Cel de Dagoll Dagom.

Karen Gutiérrez, actriu i cantant.
Ha participat en diferents obres musicals com Mals d’amor d’una gata francesa per al TNC, El Mago de Oz, El sueño de una noche de verano o La Flauta Mágica de la Sala Sant Pol de Madrid.
Els seus últims treballs han estat Romeo y Julieta a Gaza de Ricard Reguant, El diván i No entiendo lo que me dices de Bernat Muñoz.
En televisió col·labora en la producció per a TV3 de El retaule del Flautista com a actriu i cantant.

Xènia Reguant, actriu i cantant.
La seva trajectòria passa per El somni de Mozart de El musical més petit al TNC, la Bella de La Bella y la bèstia al Lope de Vega de Madrid, Cantando bajo la lluvia, Monjitas, Romeo y Julieta, La muerte de Woody Allen, Mala sangre, Grease (Ricard Reguant), Els Guarry man, Comedia y Sueño (JC Corazza), El apagón, Pegados, Mierda de artista y Patufet, el musical. En televisió ha format part de I ara que Xènia, Amar en tiempos revueltos, El joc de viure, Tarancón i La reina Sofia, entre d’altres. També la podem veure en pel·lícules com Cuba Lliure, H6 o Caótica Ana de Julio Medem.

Manuel Ramos, actor y cantante.
En teatre destaquen títols com Desorientados o Shakespeare a pedazos, tots dos dirigits per Blanca Portillo i Jorge Muñoz, Cantando Desnudos!, Impromptu, El diván, Ara o Mai, o espectacles dirigits al públic familiar com Num3r@lia de Comediants, Pitx i Potx: T´estimo de Katxiporreta o La flauta màgica de L’aplic. Darrerament l’hem pogut veure a Grease, el musical.

Andreu Cañadell, pianista.
La seva experiència passa per ser Director Musical i teclista de la producció de Grease, el musical durant diversos anys, així com a teclista/arranjador bé amb solistes com Nuria Fergó o Gisela, o bé a les següents formacions: Guevara, Natxo Tarres & The Wireless, la SucursalSA, Bloque 53, Chasin Chase o Zoco.
L’hem pogut veure tocant en directe a TV en programes com Buenafuente de La Sexta, Els Divendres, El Club o La Marató de TV3 i Estación Neox de Canal Neox.

UN PRÍNCEP DE RIURE

UN PRÍNCEP DE RIURE, el musical de titelles per petits i grans
Del 12 de desembre de 2015 al 10 de gener de 2016

Titellaires: Susanna Rubio i Manuel Ramos
Tècniques de manipulació: Bocons i guant

Dramatúrgia: Manuel Ramos, a partir d’una idea de Mamá Jujú. Autor cançons: Albert Doz.

Confecció marionetes: Úrsula Galo i Magalí Mazzanti Escenografia: Guillem Martín i Isidro Ortiz
Disseny llums i so: Roger Guinot

Fotografia: Paco Romero, Àlex Santaló
Disseny gràfic: 20cmStudio

Producció: ConUnCantoEnLosDientes Direcció: Trinidad Fernández

Idioma: Català (excepte les funcions de dissabte 16 i diumenge 17)
Durada: 50 min
Edat recomanada: A partir de 4 anys
Horaris: dissabtes 17.00h i diumenges 12.30h i 17.00h
Venta d’entrades: Taquilles del teatre i Ticketea
Preu: 10€ (menors de 2 anys entren gratis)

SINOPSIS:
En un altre temps prínceps i princeses solien tenir virtuts especials. La virtut del príncep Renato consistia a provocar el riure de tot aquell que es creués en el seu camí…
Com farà el jove príncep per a governar i assumir les responsabilitats i obligacions d’un rei si no té un pèl de serietat en tot el seu cos?

Trobarà la resposta embarcant-se en una missió plena d’aventures?

Descobreix-ho acompanyant a Renato en el seu gran viatge!


EL CONTE PER NADAL
Del 12 de desembre de 2015 al 10 de gener de 2016

Ebenezer Scrooge, Captaire: Lluís Petra
Lefú, Jane, Sr. Elegant, Infermera, Tafanera: Pili Nieto
Captaire, Sr. Pringels, Snueck, Sr. Elegant, Tafanera, Metge: Judith Selena Peter, Captaire, Bembuck: Guillem Garcia
Música guió i lletres: Lluís Petra
Escenografia: Karlos Kosas/Lluís Petra Direcció: Jordi Serra Ribugent
Vestuari: Pili Nieto
Tècnic: Tuti Rodriguez

Idioma: Català Durada:
Edat recomanada: A partir de 5 anys
Horaris: dissabtes 17.00h i diumenges 12.30h i 17.00h
Venta d’entrades: Taquilles del teatre i Ticketea
Preu: 10€

SINOPSIS:
L’Ebenizer Scrooge és un avar que odia particularment el Nadal. No suporta l’alegria amb la que la gent viu aquestes festes, ni els captaires que pels carrers demanen almoina cantant nadales.

Però la seva vida donarà un tomb la nit de Nadal en arribar, inesperadament, la visita de tres esperits: l’esperit del Nadal passat, el del present i el del futur.
un a un el faran reflexionar sobre el seu comportament fins ara versos de les persones que li envolten les conseqüències dels seus actes.