La iaia estrena la versió XXL del seu nou disc amb la cobla Bisbal Jove (21 de març) l´Auditori

la_iaia_cobla_foto_Ibai_Acevedo

La iaia estrena la versió XXL del seu nou disc amb la cobla Bisbal Jove

La iaia presenta a L’Auditori la versió ampliada XXL del seu nou disc On és la màgia? (Música Global, 2014) amb un so totalment diferent gràcies a la fusió amb la cobla Bisbal Jove. El concert de presentació d’aquesta nova proposta serà el proper divendres 21 de març a les 21h a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori dins el marc de la programació Cobla a L’Auditori i dins el Festival BarnaSants. El grup repassarà el repertori del seu nou treball amb la participació i la sonoritat de la cobla tradicional i gràcies als arranjaments de Xavier Molina.

El trio osonenc format per Ernest Crusats (guitarra i veu), Jordi Casadesús (multinstrumentista) i Jordi Torrents (bateria) acaba de treure al mercat el seu segon treball On és la Màgia?. La iaia ha rebut el premi Grup revelació segons públic i crítica als Enderrock 2011 i 2012 respectivament i van ser els guanyadors del concurs Sona 9 el 2010.

La cobla Bisbal Jove neix el 1990 amb músics formats a l’Escola de Cobla Conrad Saló de La Bisbal d’Empordà, fundada l’any 1981. El repertori de la Bisbal Jove inclou sardanes, oficis solemnes, cercaviles, balls vuitcentistes, concerts pedagògics, enregistraments, aplecs i concerts de música per a cobla. La cobla Bisbal Jove aposta per la barreja de tradició i innovació i per acostar la cobla a nous públics, a través de la fusió amb diferents gèneres musicals i les col·laboracions amb artistes de tot tipus.