La màgia del Nadal es viu a la 27ena. Fira Infantil de Nadal Més de 4.300 escolars visitaran el saló nadalenc els dies 18, 19 i 20 de desembre i a partir del 21 fins Cap d’Any obrirà per a tots els infants amb una àmplia oferta lúdica i educativa

Torna la Fira Infantil de Nadal, un dels esdeveniments més esperat i la millor oferta lúdica i educativa pels més petits durant les seves vacances nadalenque s. Es tracta d’una de les fires més veteranes que torna carregada de noves il·lusions, diversions i sorpreses. La nova edició combinarà elements tradicionals com esports, castells inflables, ka raoke o els racons de manualitats amb l’estrena de novetats com un taller musical a càrrec de la banda la Jana Band, actuacions musicals en directe o la instal·lació de jocs de realitat virtual. La fira obrirà els tres primers di es, 18, 19 i 20 de desembre, només per a escoles que han concertat la visita . En total, més de 4.300 estudiants d’Educació Primària d’escoles de Cornellà i d’altres ciutat s del Baix Llobregat. A partir del dissabte, 21 de desembre el saló obrirà per a tots els menuts fins Cap d’Any. Tot un món a l’abast del públic infantil d’entre 2 i 12 anys.

Tallers per als més creatius i més metres per a esports

En la Fira Infantil els nens i nenes poden desenvolupar la seva creativitat am b un munt de propostes. El saló ofereix gran diversitat de tallers: de màscare s, vitralls, terrisseria, maquillatge, divermàgic, de noves creacions a partir d’objectes reciclats, talle r sobre temes de natura, etc. Una àmplia gamma d’activitats ideals per desenvolupar la imaginació des de la diversió. Els jocs de taula també és una bona alternativa pels més tranquils, així com el jo c amb portes reciclades que cada any és aclamat per molts dels nostres petits visitants.

I pels més moguts, enguany s’incrementa la superfíc ie destinada als esports fins als 1.500 metres quadrats. Aquest espai acollirà disciplines com el mini tennis, mini pàdel, futbol sala, mini futbol, mini hoquei, mini handbol, bàsquet 3×3, circuit BTT, et c. El cos de la Guàrdia Urbana també proposa un circuit d’habilitats molt divertit pels nostres vi sitants, un espai que també poden completar pujant als vehicles policials que s’exhibiran en el saló.

Inflables, joc simbòlic, atraccions firals, karaoke i jocs virtuals

Els llits elàstics, els castells inflables i les atraccions firals tornaran a triomfar entre els visitants. El karaoke també va ser una de les activitats estre lla l’edició passada i enguany torna per convertir-se en l’opció ideal pels més cantaires.

Els més petitons tenen també la diversió assegur ada amb el racó de joc simbòlic i l’espai de ludoteca gràcies a la participació d’El Dau, on poden trobar cotxets i nines, circuit de cotxes i camions, el racó cuina i mercat o disfress ar-se per simular diverses professions.

De la mà de Mega Game Cornellà arriba una de les novetats de 2019, noves experiències multiplayer amb la última tec nologia en realitat virtual.

Animacions en viu i música en directe

La 27ena edició de la Fira Infantil de Cornellà co mpta amb la participació de la Jana Band en concert. Actuaran en directe diumenge 22 de desembre a les 12 del migdia però a més, oferiran tots els dies de la fira tallers de música a duo, guita rra i veu amb dues sessions, una de matí i una altra de tarda. Un taller que desenvolupa les emocions i els sentiments, basat en el món de la Jana, grup format per quatre músics que gr àcies a la productora Bat Audici ons han assolit l’èxit en molts escenaris amb la seva força i energia.

La mascota del Baix Llobregat, Puput Punxetes tam bé ens visitarà el primer cap de setmana de fira, un personatge molt conegut entre els més petits ja que acostuma a passejar-se per festes majors i actes culturals de la comarca. Els més petits podran saludar-la i fer-se fotos amb la Puput Punxetes.

Per tercer any consecutiu la Fira Infantil compta rà amb uns col·laboradors molt especials, els gossos policials de la Guàrdia Urbana que ens delecta ran amb les seves qua litats que demostraran en diverses exhibicions que tindran lloc en la plaça exteri or del recinte firal. Les diverses sessions s’han programat pels dies 21, 22, 24, 28, 29 i 31 de desembre a les 13h.