La Nit del Museus 2019 al Museu del Disseny 18 de maig

 

 

Enguany, la nit del 18 de maig, entre les 19 i les 1 hores de la matinada, tindrà lloc la 12 edició de la Nit dels Museus a Barcelona.

Al Museu del Disseny, podreu visitar de manera gratuïta les nostres exposicions permanents:

Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural
Un recorregut monogràfic, amb un total de 240 peces de disseny de producte nacional.
Planta 1

Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives i arts d’autor (segles III-XX)
Més de mil peces que componen la història de les arts decoratives del nostre país, tot mostrant les col·leccions de ceràmica, mobiliari, vidre, teixits i rellotges, entre altres objectes, fins a arribar a les col·leccions d’art d’autor del segle XX.
Planta 2

El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)
Reuneix 170 peces d’indumentària i moda des del segle XVI fins avui dia.
Planta 3

Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003
Un recull dels treballs gràfics d’una època d’extraordinària vitalitat, descrita com «el boom del disseny en la que es van consolidar els nostres dissenyadors gràfics i els seus desafiaments.
Planta 4

A més, podreu visitar l’exposició temporal El millor disseny de l’any, la mostra imprescindible per veure i entendre què està passant al món del disseny avui en totes les seves expressions. Recull les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD, els més longeus i reconeguts en les respectives disciplines del disseny, com els ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual i els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme.
Planta B

Com en edicions anteriors, a la terrassa de la cafeteria-restaurant Sauleda podreu gaudir de la música en viu de la Raquel Xiberta i el Pep Romaguera.

Les xarxes socials també seran protagonistes en aquesta edició amb el concurs fotogràfic de la Nit dels Museus. Entre aquelles fotos etiquetades a Instagram amb #bcnésmuseu, es podran guanyar premis de Barcelona Cultura.

Data:
Dissabte 18 de maig de 19 h.

Lloc:
Museu del Disseny de Barcelona