La plaça de Catalunya es converteix en una ciutat màgica Del 20/12/2019 al 31/12/2019.

La singular escenografia d’inflables gegants i lluminosos oferirà espectacles i activitats.

La plaça de Catalunya esdevé un any més un dels escenaris principals del Nadal barceloní. Aquest espai oferirà, com és habitual, activitats, tallers i espectacles per a totes les edats.

Polsim d’estels és una instal·lació plàstica amb una escenografia espectacular d’inflables lluminosos on, a través de la poesia, els contes i la música, els espectadors i espectadores podran participar en un seguit d’espectacles compromesos amb el medi ambient i amb la preservació de l’entorn natural.

Una escenografia espectacular amb sis conills gegants, inflables i lluminosos remarcarà les emocions sensibles i afectuoses d’aquestes dates.

D’11.00 a 18.00 hores, el conill central esdevindrà un gran espai escènic que, fins que es faci fosc, presentarà cada 30 minuts dos espectacles diferents, amb una pausa de 10 minuts entre cada un:

  • Los Nadalovitx (espectacle musical): una petita orquestra que tocarà nadales d’arreu del món.
  • Qui ve per Nadal? (espectacle multidisciplinari): extracte d’una història original de l’escriptora Montse Ginesta creat per a l’ocasió. Una barreja de tradició i modernitat a través d’accions teatrals dinamitzades amb els espectadors.

La resta d’instal·lacions de conills esdevindran decorats amb un photocall en el qual, amb un vestuari artístic divertit i suggeridor, diferents animadors convidaran els visitants de la plaça a disfressar-se en la línia estètica de la campanya de Nadal 2019 i a fer-se una foto amb forma de postal per felicitar les festes.

L’àrea d’esports participarà en l’edició d’enguany de la plaça de Catalunya amb una sèrie de jocs de fusta que promouen l’esport i les actituds saludables per als més petits de tots.

En horari nocturn, de 18.00 a 21.00 hores, la plaça de Catalunya esdevindrà un espai màgic que convidarà el públic a passejar per tots els racons de la plaça. Efectes sonors, de llum i de veus en off evocaran la vida al bosc amb tota mena de sorolls. Les fonts s’hi afegiran amb una il·luminació especial amb colors verds i blancs i cada conill gegant evocarà un paisatge sonor concret que conviurà amb un de general que se sentirà per tota la instal·lació.

Podeu consultar l’horari de totes les activitats al web de Nadal.

HORARIS

DiesHoresPreusObservacions
20 de desembre, 26 de desembrede 18:00h a 21:00hEntrada Gratuïta.25 de desembre, tancat
21 de desembre, 22 de desembre, 23 de desembre, 27 de desembre, 28 de desembre, 29 de desembre, 30 de desembred’11:00h a 21:00h
24 de desembred’11:00h a 18:00h
31 de desembred’11:00h a 16:00h

Altres

Organitzat per:Institut de Cultura de Barcelona.